ÇAKIR “CHP’LİLERLE YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ”

ÇAKIR “CHP’LİLERLE YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ”
gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Herkesin Ereğli halkının verdiği karara saygılı olmasını isteyerek, “Bizim için partinin bir önemi yok. Hüseyin Uysal Ereğli’nin belediye başkanıdır ve Ereğli’ye hizmet edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yarın yüz yüze bakacağız. Provokasyona prim vermeyelim”
Çakır yazılı bir açıklama yaparak; CHP’nin itirazını ve sonrasında gelişen olayları ele aldı. CHP’nin itirazının İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilmesini, “Kamuoyunun beklediği bir karardı” olarak yorumlayan Çakır, “Ereğli’de CHP’nin, Zonguldak’ta, Gülüç’te, Ormanlı’da ve Kandilli’de Ak Parti’nin itirazlarını reddedilmiştir. Alınan bu karara saygı duymaktan başka çaremiz yoktur. Bu sadece birilerinin olumsuzlukları giderme adına yaratmaya çalıştıkları zaman kazanma yarışıdır. Öncelikle Ereğli’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
“ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
Siyasi partileri sağduyulu olmaya davet eden Çakır; “Ereğli hepimizin, halkın verdiği karar saygı duymak zorundayız. Ereğli halkına bizleri tercih ettiği için şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonra Ereğli gerçek manada hizmet görecek, halk kısa sürede Ak Parti’nin farkını anlayacaktır. Tekrar Ereğli’ye hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
“YARIN YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ!..”
xSeçimlerin gelip geçici olduğunun altını çizen ilçe Başkanı Çakır, “Bizim için partinin bir önemi yok. Hüseyin Uysal Ereğli’nin belediye başkanıdır ve Ereğli’ye hizmet edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yarın yüz yüze bakacağız. Provokasyona prim vermeyelim”

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER