Çakır, Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi

AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Gece, Gündüz çalıştık ve karşılığını gördük “dedi.

Çakır, Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi

gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Gece, Gündüz çalıştık ve karşılığını gördük “dedi.

Çakır, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Belde başkanları, Kadın kolları ve Gençlik kolları üyelerinin katılımıyla Parti binasında gerçekleştirdiği toplantı ile Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi.

Çakır, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yaptıkları değerlendirmeleri yakaladıkları için Başbakan ve siyasi büyüklere, Ereğli’de hedefleneni sağlayabilme fırsatını kendilerine verdikleri için sonsuz şükranlarımı iletiyorum “dedi.

Çakır Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili şunları söyledi;

“Karadeniz Ereğli’de yoğun bir seçim süreci geçirdik. Gece yarılarına kadar beldelerimizde, köylerimizde ve merkezde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımıza, Sayın Milletvekillerimiz de zamanları ölçüsünde katkı sağladılar. Sayın Belediye Başkanımız da çok güzel bir çalışma örneği ortaya koydu. Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz de bu süreçte köy,köy, mahalle, mahalle çalışarak ellerinden gelen katkıyı sağladılar. Bizler de İlçe Yönetim Kurulu olarak, Kadın ve Gençlik Kollarımızın yanı sıra adayımıza gönül veren arkadaşlarımızla oldukça yoğun programlarla bu seçime hazırlandık.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasına katkı veren Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezinde görev alan partililerimize, sandık görevlilerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Karadeniz Ereğli genelinde aldığımız sonuç, bizim bir kez daha Ankara’ya yüzümüz ak, başımız dik bir şekilde gidebilmemize vesile olmuştur.” dedi.

Çakır ayrıca, Ormanlı, Kandilli ve Gülüç beldelerinde, yerel seçimlere göre oylarını %30 ile %67 arasında artırdıklarını ifade ederek, köylerden de en fazla oyu bu seçimde aldıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER