ÇAKIR, KIRGINLIKLARI BİR TARAFA ATTIK

ÇAKIR, KIRGINLIKLARI BİR TARAFA ATTIK

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak İl Danışma Kurulu toplantısı Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Konferans salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Zonguldak il, ilçe ve belde teşkilatları ile AK Partili Belediye Başkanları ve meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin katıldığı İl Danışma Kurulu’ndayerel seçim sonuçları ve sonrasında yaşananlar ile Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde örgüt bazında yapılacak çalışmalar ele alındı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerininde katıldığı toplantıda Çakır’da bir konuşmada yaptı.

KIRGINLIKLARI BİR TARAFA ATTIK

Çakır, seçim öncesinde tüm kırgınlıkları bir tarafa attıklarını belirterek, şunları söyledi:

“1.5 yıl önce göreve geldiğimizde parti içi küskünlerimiz mevcuttu. Biz ilk olarak, partimizin kuruluşundan bu güne görevde bulunmuş tüm teşkilat mensuplarımızı ziyaret ederek bir araya getirme gayreti içinde olduk. Kırk yıllık bir zihniyetin süre geldiği Kdz.Ereğli Belediyesini AK Belediyeler arasına kazandırmaya olan inancımızı her platformda dile getirdik. Çok şükür, partimizin tüm emektarları ve gönül verenleri ile birlikte, geçmiş milletvekillerimiz, önceki dönem belediye başkan adaylarımız ile mevcut milletvekillerimiz ve adayımızla, belediye meclis üyesi adaylarımızla, teşkilatımızla birlikte kenetlenerek, bir olduk, sahada ve her alanda çalışmalarımızı yürüttük. 30 Mart seçim sürecinde alınamaz denilen Ereğli’yi Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile birlikte, tabi bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’ında büyük desteği ile birlikte kazandık.

Parti içeresinde kırgınlıkları bir tarafa atarak, her kesimle kucaklaştık ve seçimleri Ereğli’de aldık.

Biz Ereğli’de seçimin alınacağına inandık başardık, 40 yıldır yıkılmaz denilen saltanatı yıktık.

Belediye Başkanımızın göreve gelmesi ile birlikte gerek kamu yatırımları olsun, gerekse belediye çalışmaları olsun birlikte neler yapabiliriz düşüncesi ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemizin destekleri ile karayolu çalışmalarımız hız kazandı. Hastanemiz, Adliye Sarayımız çok kısa bir zaman sonra hizmete girecek. Ereğli halkımız hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Okul sorunumuz vardı. Bu yıl inşallah okul yapım çalışmalarımız hayırseverlerimizin katkısı ve milletvekillerimizin büyük gayretleri ve desteği ile o sorunu da çözüme kavuşturacağız.

“SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRIYORUZ”

Kamu yatırımlarımızdan olan Spor Kompleksi’nin yeri konusunda sıkıntılarımız vardı. Çok şükür belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz yer konusunda gerekli çalışmaları tamamladılar. Ereğliye Spor Kompleksini kazandırıyoruz inşallah.

“NÜFUSU 150 BİN YAPACAĞIZ”

Ereğli’nin nüfusu 110 Bin civarında; biz parti olarak gerek kamu yatırımları, gerek üniversite ile gerekse tersanelerin canlanması ile gerekse OSB’miz ile bu nüfusu 150 Bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bunlar Belediye Başkanımızın, belediye meclisimizin ve Bölge Milletvekillerimizin katkıları ile oluyor.

Buradan başta bölge milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakalı olaraktan teşkilatımız çalışmalarına başlamıştır.” Dedi.

AK Parti İl Danışma Toplantısı selamlama konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 07:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER