Çakır, milletin partisi 13 yaşında…

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK PARTİ), ülkemizin siyasi, ekonomik ve sosyal yönden kriz üstüne kriz yaşadığı, kavramların içinin boşaltılıp değerlerin yıpratıldığı, ümitlerin karardığı bir dönemde, 14 Ağustos 2001 tarihinde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında kurulmuştur.

Çakır, milletin partisi 13 yaşında…

gundemeregli.com-Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK PARTİ), ülkemizin siyasi, ekonomik ve sosyal yönden kriz üstüne kriz yaşadığı, kavramların içinin boşaltılıp değerlerin yıpratıldığı, ümitlerin karardığı bir dönemde, 14 Ağustos 2001 tarihinde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında kurulmuştur.

Yeter söz de, karar da milletindir denilerek, Anadolu insanının temizliğini, asaletini, gücünü ülke yönetimine daha kuvvetli bir şekilde yansıtmak, Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı esas alınarak, etnik yapısı, inancı, rengi, dili, ne olursa olsun insan merkezli bir siyaset yapmak, siyaseti ve siyaset yapma tarzını yeniden dizayn etmek üzere AK Yürüyüşe çıkılmıştır.

Milletimiz, ilk defa sözünün arkasında duran, gerçekten bir hizmetkâr gibi milleti için gece gündüz demeden çalışan, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, samimi bir lider ve siyasi kadrolarla karşılaşmış, Yunus Emre’nin tabiriyle ‘Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’ düşüncesiyle hareket eden bir hizmet anlayışıyla muhatap olmuştur. AK Parti döneminde demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak reformlara imza atılmış, ötekileştirilen tüm kesimler kucaklanmış ve devletin şefkat yüzü milletimize gösterilmiştir. AK Parti, kuruluşundan bu güne girdiği her seçimde yüce milletimizin büyük teveccühünü alarak başarılara imza atmış ve milletin partisi olarak, devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. AK Parti iktidarında, Türkiye, ´alan el´ yerine ´veren el´ olarak, mazlumların umudu, gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen, dünyada vebölgesinde lider ülke olmuştur. Güven ve istikrarın sembolü olmuştur. AK Parti´nin başarılarının mimarı liderimizRecep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti Genel Başkanımızı, Başbakanımızı, Liderimizi 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkımızın oyları ile Çankaya’ya taşıyarak 13 yıllık mücadelemizi taçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

10 Ağustos 2014’te halkın büyük teveccühüyle Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu makamda da milletine hizmette çıtayı çok daha yukarılara ve Türkiye’yi çok daha aydınlık ufuklara taşıyacağına inancımız tamdır.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı olarak, 14 Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 13. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER