ÇAKIR’DAN 4 SORU

ÇAKIR’DAN 4 SORU
gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Belediye Meclisi grubunun “Belediye Basın danışmanlığı” adı altında basın açıklaması yapmasını kınadığı belirtti ve 4 soru sordu.

Çakır yaptığı yazılı açıklamada, Ereğli Belediyesi Basın Bürosu tarafından kamuoyuna CHP grubu adına bir açıklama yapıldığını belirterek, konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Çakır açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
   “Açıklamanın içeriği bir yana, yapılan bu uygulama, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı’nın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından nasıl ‘diktatörce’ yönetildiğini ortaya koyması açısından bir örnek teşkil etmiştir.
    Belediye Basın Bürosundan, CHP Grubu adına açıklama yapılmasından sonra şu soruları sormak, kamuoyu adına önem kazanmıştır.
   1- Ereğli Belediye Basın Bürosu Cumhuriyet Halk Partisinin emir erimidir?
   2- Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı yada Belediye Meclis Grubu, bir basın açıklaması yapamayacak kadar aciz durumda mıdır?
   3- AK Parti Belediye Meclis Grubu, basın danışmanlığı aracılığıyla bir açıklama verdiğinde, kamuoyuna ‘Belediye Basın Bürosu’ tarafından yayınlanacak mıdır?
   4- Cumhuriyet Halk Partisi belediyeye mi taşınmıştır, belediyenin ofisini mi kullanmaktadır?
   Karadeniz.Ereğli Belediye Başkanlığı, kendisini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatının yerine koymuştur. Ereğli Belediyesindeki bu partizanca tutumu kınıyorum. Belediye bu uygulamasıyla kaybetmiş olduğu ‘tarafsızlığını’ kamuoyunun önüne bir kez daha koymuştur.
   Bu konuda, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Yönetimi olarak, tüm yasal haklarımızı kullanarak, 100 bin nüfuslu Karadeniz.Ereğli halkının belediyesinin partizanca tutumlarla ve diktatörce yönetilmesinin takipçisi olacağımızı saygıdeğer kamuoyuna bildiririm.
   Ayrıca basın açıklaması ile ilgili söyleyeceklerimiz mevcuttur. Zira, ‘Basın Bürosu’ tarafından geçilen açıklamada CHP Meclis Grubu üyelerinin açıklamanın altında imzası olmadığı ve herhangi bir görsel açıklama bulunmadığı için, bu cevap hakkımızı saklı tutuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2013, 07:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

AK PARTİLİ VE CHP’DEN SÖZDE PARTİ DİSİPLİNİ SAFSATASI VE KANDIRMACASI İLE ZORLA İSTİFA ETTİRİLEN / İHRAÇ EDİLEN BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, AYNEN BELEDİYE ENCÜMEN SEÇİMİNDE OLDUĞU GİBİ, KURNAZ, HİZMET FAKİRİ VE SİYASİ MEFTA OLMUŞ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN POSBIYIK’IN;

5 DAKİKA ARA VEREREK AYRILDIĞI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDAN, AKM NİKÂH MEMURU ODASINDA 45 DAKİKA GİBİ KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE BİR ŞARK KURNAZLIĞI İLE ÜRETTİĞİ PLAN, POLİTİKA VE STRATEJİLERİNE YENİK DÜŞMÜŞLERDİR.

ŞU ASLA UNUTULMAMALIDIR Kİ; KENDİLERİNE AİT PLANLARI, POLİTİKALARI VE STRATEJİLERİ OLMAYANLAR BAŞKALARININ PLANLARININ, POLİTİKALARININ VE STRATEJİLERİNİN BİR PARÇASI OLURLAR. AK PARTİLİ VE BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, SON MECLİS TOPLANTISINDA DA ÖNCEKİ MECLİS TOPLANTILARINDA OLDUĞU GİBİ YİNE SİYASİ MEFTA HALİL BEYİN PLANLARININ, POLİTİKALARININ VE STRATEJİLERİNİN BİR PARÇASI OLMUŞLARDIR.

AK PARTİLİ VE BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, SİYASETEN MEFTA OLMUŞ BİR KİŞİNİN 45 DAKİKA GİBİ KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE BİR ŞARK KURNAZLIĞI İLE ÜRETMİŞ OLDUĞU PLAN, POLİTİKA VE STRATEJİLERİNE YENİK DÜŞMENİN SEBEPLERİ ÜZERİNDE UZUN UZUN DÜŞÜNMELİDİRLER. YOK ÖYLE ARMUT DÜŞ, AĞZIMA DÜŞ. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA BULUNUR. SİYASİ MEFTA OLMUŞ SAYIN HALİL POSBIYIK’IN ÖLÜSÜYLE BİLE BAŞEDEMİYORSUNUZ. ÇOK YAZIK. DERSİNİZE ÇALIŞACAKSINIZ. POLİTİKA ÜRETECEKSİNİZ, STRATEJİ ÜRETECEKSİNİZ. EREĞLİ’NİN GELİŞİMİ İÇİN PROJELER ÜRETECEKSİNİZ. OTURARAK BAŞARIYA ULAŞAN TEK CANLI VARLIK TAVUKLARDIR. EĞER BİZLER OTURARAK BAŞARIYA ULAŞAĞIZ DİYORSANIZ, BAŞKA SÖZÜM YOKTUR SİZLERE.

SÖZÜN ÖZÜ - 1)
“EĞER DAİMA HER ZAMAN YAPTIĞINIZI YAPARSANIZ, DAİMA HER ZAMAN ULAŞTIĞINIZ SONUCA ULAŞIRSINIZ.” JOHN C. MAXWELL

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“DELİLİĞİN BİR DİĞER TANIMI, AYNI ŞEYLER YAPMAYA DEVAM EDİP, FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEKTİR.” ALBERT EINSTEIN

“INSANITY: doing the same thing over and over again and expecting different results.” Albert Einstein

BAŞKA SÖZE GEREK YOK.! ANLAYANLAR ANLAR İNŞALLAH. HEM TÜRKÇE YAZDIM. HEM İNGİLİZCE OLARAK YAZDIM. İYİCE ANLAŞILMADIĞI VE KAFALARDA YER ETMEDİĞİ TAKDİRDE ALINACAK SONUÇ HER ZAMAN SIFIRDIR. HER ZAMAN MAĞLUBİYETTİR. HER ZAMAN KAYBETMEKTİR.

ANLAYABİLENLEREEEE…

SAYGILARIMLA

Sevgi, Barış, Dostluk & Love, Peace, Friendship - Kdz.Ereğli???
SEVGİDE YALAN, BARIŞTA YALAN, DOSTLUKTA YALANNNN... HEPSİ KOSKOCAMAN BİR YALANNNN...

Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER