Çalık’tan Milletvekili Candan’a destek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan’a bir destek’te Yaraşlı Yörük köyü muhtarı İbrahim Çalık’tan geldi.

Çalık’tan Milletvekili Candan’a destek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan’a birdestek’te Yaraşlı Yörük Köyü muhtarı İbrahim Çalık’tan geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan’ınbölgede çok işler başardığını ve bunlardan en önemlisi  su sorununa çözümbulduğunu belirten Çalık sözlerini sözlerini şu şekilde sürdürdü,  Bölge MilletvekilimizProf Dr Ercan Candan Cumhuriyet tarihinin en iyi çalışmalarına imza atarak bölgeninve köylerin en büyük sorunu olan su sorununu çözdü. Sayın vekilimiz hiçbir ayrımyapmadan bütün köyleri ziyaret ederek, verdiği sözlerin takipçisi olmuştur. Bölgeyegelen hizmetler milletvekilimiz Ercan Candan’ın gayretleriyle gelmiştir. Tümvatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışmıştır. Şahsım ve köylümadına bölge milletvekilimiz Prof Dr Ercan Candan’a hizmetlerinden dolayıteşekkür ediyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 12:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
mekke67
mekke67 - 9 yıl Önce

aslan yattığı yerden belli olurmuş derler ,büyüklerimiz .sevgili muhtarım,desteğiniz prof.dr ercan candan milletvekilimiz için çok önemliydi.ayrıca ben bütün köy muhtarlarımızı desteğe davet ediyorum.hiç kimse ,ama hiç kimse hiç bir parlementeri,yani seçilmiş bir milletvekiline,,benim millet vekilim değilsin diyemez.neden diyemez:çünkü;ak parti ,chp ve bütün partilerin milletvekilini, biz insanlar yani seçmenler olarak,meclise gönderdik,bu nedemektir75 milyonuna yapılan bir saygısızlıktır.özgür irade ile bu insanlara;geçin bizi meclisimizden yönetin demişizidir.dolayısıyla yusuf kalyın söylemi,75 milyona yapılan saygısızlıktır.onun için sayın vekilimizi yusuf kalaya yedirtmeyiz.bunun en iyi cevabı 2015 genel seçimlerinde görülecektir.saygılar sunuyorum.25 yıldır yapılamayan hizmet kdz ereğlimize gelmiş ise bu prof.dr ercan candan tarafın,gecesini günmdüzüne katarak ,çalışarak gelmiştir.rabbim sayın vekilimizden razı olsun ,dualarımız vekilimizle.haydi ey kdz ereğli muhtarları; bir destek yazısı sizde yazın ki,3,5sene içinde bölgemize hizmet getirmiş prof.dr ercan candan milletvekilimize destek olalım.

YUSUF KALAY
YUSUF KALAY - 9 yıl Önce

mekke67 rumuzlu arkadaşım yorumuna benim ismimi yazarak eleştiriyorsan oraya ADAM gibi kendi siminine yazki sana hak ettiğin cevabı ismini kullanarak veriyim .Neyinizden korkuyorsunuzda isminizi yazamıyorsunuz merak ediyorum...

SIRADAKİ HABER