CANDAN, PARTİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

CANDAN, PARTİLİLERLE GÖRÜŞTÜ
gundemeregli.com-
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, hafta sonunu Ereğli’de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunarak geçirdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Meclis çalışmalarından fırsat buldukça geldiği seçim bölgesinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunuyor. Bu hafta sonunu da Ereğli’de geçiren Milletvekili Candan, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında da partililerle bir görüşme yaptı.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Aday Adayları olan Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Kalay ve Mustafa Kalkan, Belediye Meclis Üyesi İskender Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri, Partinin Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileriyle değerlendirmede bulunan Candan, çalışmalar hakkında da parti mensuplarını bilgilendirdi.
AK Parti üyelerinin görüşlerini de dinleyen Candan, kamuoyunda AK Parti’nin Ereğli Belediye Başkan Adayını belirlemede ortaya atılan spekülasyonlara kimsenin inanmaması gerektiğini belirterek; “Aday adaylıklarıyla ilgili çalışmaları biz yapıyoruz. Genel Merkezimizde ki ilgili komisyonlar bu süreci devam ettiriyor. Yapılan anketler ve anket sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerimiz devam ediyor. Bölgede birçok anket yaptırılıyor. Hepsini biz yapmıyoruz. Parti olarak bizim yaptıklarımızın sonuçlarını biz biliyoruz. Kamuoyunda, anket sonuçları ve adaylarla ilgili yapılan spekülasyonlara, konuşulanlara itibar etmeyin. Ereğli’de, seçimleri alacağımız bir adayla halkımızın karşısına çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER