ÇATI ADAYINA DESTEK TURLARI SÜRÜYOR

Türkiye’nin birleştirici Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İHSANOĞLU ‘nu destekleyen siyasi partilerin İlçe Başkanları TMMOB Kdz.Ereğli Temsilciliğini ziyaret etti.

ÇATI ADAYINA DESTEK TURLARI SÜRÜYOR

gundemeregli.com-Türkiye’nin birleştirici Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin  İhsanoğlu ‘nu destekleyen siyasi partilerin İlçe Başkanları TMMOB Kdz.Ereğli  Temsilciliğini ziyaret etti.

DSP İl Başkanı Nedim Ünal, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker , BBP İlçe Başkanı Mizamettin Halıcıoğlu, DYP  İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz TMMOB üyelerinden Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’ na destek istedi.

İlçe Başkanları ziyarette yaptıkları konuşmalarda Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun birleştirici ve tüm toplumu kucaklayıcı, partiler üstü bir aday olarak Türkiye ve Ortadoğu İslam Coğrafyası için önemli bir şans olduğunu vurguladılar.

TMMOB Temsilci ve üyeleri de İlçe Başkanlarına ve Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu‘na başarılar dileyerek geniş bir toplumsal mutabakatın, uzlaşmanın önemine değinerek, Türkiye’nin böyle atmosfere acilen ihtiyacı olduğunu belirttiler.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER