Çaturoğlu Bakan Ahmet Arslan ile görüştü

Çaturoğlu Bakan Ahmet Arslan ile görüştü

Çaturoğlu Bakan Ahmet Arslan ile görüştü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AKParti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik veHaberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüştüğünü ve Zonguldak’ın alt yapı ve ulaştırma sorunlarını aktardığınıbildirdi.

 

Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamadaşu ifadelere yer verdi; “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız AhmetArslan ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüştük. GörüşmemizdeAlaplı-Yığılca ve Alaplı-Ereğli çevre yolları ile Sakarya-Zonguldak-Bartın Demiryoluprojesinin yatırım programına alınmasını, bunun yanısıra Zonguldak-Devrek veBakacakkadı-Bartın yollarının asfaltlanması işinin hızlandırılmasını talepettik. Ayrıca Gökçebey Bakkacakkadı Belediyesinin Terminal yapmak üzere ilçedebulunan Karayollarına ait şantiyenin bir kısmının belediyeye verilmesini talepettik. Diğer taraftan Ereğli-Devrek yolunun ihalesinin yapılmasından dolayı daBakanımıza teşekkür ettik.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve HaberleşmeBakanımız Sayın Arslan da taleplerimizi aldığını ve yakından ilgileneceğini vetaleplerimizi değerlendireceğini ifade ettiler. 

 

İlimizin sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgidendolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

 

Bugün yine AK Parti Genel Başkanı ve BaşbakanımızBinali Yıldırım ile görüşmemiz olacak. Bu görüşmemizde Milletvekiliarkadaşlarım ile birlikte Genel Başkanımız ve Başbakanımıza ilimizinsorunlarını aktarma fırsatı bulmuş olacağız.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER