Çaturoğlu çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

Çaturoğlu çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, 7Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını iyiden iyiyeyoğunlaştırdı.

TAZİYEDE BULUNDU

Alaplı’nın tek beldesi Gümeli’de, AK Parti Eski BeldeBaşkanı Şinasi Bilgen’in Halası Elif Bilgen’in cem evinde düzenlenen cenazetörenine katılan Çaturoğlu aileye başsağlığı dilediğinde bulundu.

GÜMELİ PAZARINDAHALKA KUCAKLAŞTI

Taziye ziyaretinin ardından Gümeli beldesinde haftada birCuma günü kurulan halk pazarına giderek pazarcı esnafı ve cadde üzerindebulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çaturoğlu tüm vatandaşlarla tektek tokalaştı, kendisine ikram edilen meyvelerden yedi, genel seçimler içindestek istedi.

SİLİNDİR ARACI ÜZERİNDENDOSTLUK MESAJI VERDİLER

Gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Çaturoğlu, Gümeliziyaretini tamamlayarak, Alaplı Belediyesi tarafından yeni alınan araçlar içinAlaplı Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrasında düzenlenen araç hizmet alımıtörenine katıldı.

Burada Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ve belediyeçalışanlarına alınan yeni araçlar için hayırlı olması temennisinde bulunanÇaturoğlu ardından Silindir aracının direksiyonuna geçerek, CHP ZonguldakMilletvekili Adayları Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz ve Alaplı Belediye BaşkanıNuri Tekin ile aracın üzerinden vatandaşlara el salladı.

 

        

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER