Çaturoğlu mazbatasını aldı

AK Parti´den yeniden Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, Zonguldak İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını Hakim Yakup Kaya´dan aldı.

Çaturoğlu mazbatasını aldı

AK Parti´den yeniden Zonguldak Milletvekili seçilen FarukÇaturoğlu, Zonguldak İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını Hakim Yakup Kaya´danaldı.

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerin ardından AKParti´den yeniden Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu kalabalık bir partiligrubu ile birlikte Zonguldak Adliyesine geldi.

ZONGULDAKSPOR ATKISI HEDİYE EDİLDİ

Burada bekleyen partililer tarafından karşılanan Çaturoğlu´naZonguldakspor atkısı hediye edildi.

Beraberinde geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan AK PartiZonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak İl Başkanı ZekiTosun, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı MustafaYavuz ve kalabalık partili grubu ile Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı HakimYakup Kaya´dan mazbatasını alan Çaturoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

GECE GÜNDÜZÇALIŞACAĞIZ

Gece gündüz çalışacaklarını ve ellerinden gelen tüm gayretigöstereceklerini kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi:

“Bugüne kadar siz bizleri sırtınızda taşıdınız, bundan sonrabiz sizi sırtımızda taşıyacağız. Gece gündüz demeden elimizden ne geliyorsasizler için, Zonguldak insanı için, memleketimiz için yapacağız. Bu 4 yıllıkgörev süremiz içinde iktidarıyla muhalefetiyle Zonguldak´ın ve ülkenin temelsorunlarının çözümüne önemli katkılar sağlayacağız. Öncelikle bu milletinbeklediği hizmetleri gerçekleştireceğiz. İnşallah milletimizin ortak değerlerinive beklentilerine yanıt verebiliriz. Türkiye´nin 2023 hedeflerine iktidarı vemuhalefetiyle beraber yürüyeceğiz. Birbirine omuz veren, destek olan,Zonguldak´ın ortak geleceğine hep birlikte katkı sağlayacağız. Emeği geçenherkese teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 07:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER