Çaturoğlu “sözde değil, özde vekil olacağım”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, vekil seçildiği 7 Haziran tarihinden bu yana Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köy ile 3 beldeye teşekkür ziyareti gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

Çaturoğlu “sözde değil, özde vekil olacağım”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, vekil seçildiği 7 Haziran tarihinden bu yana Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köy ile 3 beldeye teşekkür ziyareti gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köyün yanı sıra Gülüç, Ormanlı ’yı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Çaturoğlu, bugünde Kandilli Beldesi ile Gökçeler Köyünü ziyaret etti.

Çaturoğlu kendisine eşlik eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Partili bazı Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kandili ve Gökçeler ziyareti öncesinde cenaze törenine katılmak amacıyla Kdz. Ereğli Keşkek Köyüne geçti.

KEŞKEK’TE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Keşkek Köyünde TTK’den Emekli Celal Yıldız’ın 52 yaşında kanserden yaşamını yitiren eşi Sevim Yıldız’ın öğle namazında müteakiben kılınan cenaze merasimine katılan Çaturoğlu ve partililer cenaze namazında saf tuttu, aileye taziye dileklerini iletti.

KANDİLLİ HALKIYLA BULUŞTU

Ardından konvoy eşliğinde Kandilli Beldesine geçen Çaturoğlu ve partililer, burada AK Parti Kandilli Belde Başkanı Yusuf Eryiğit tarafından karşılandı.

Birlikte Belde teşkilatında geçen partililer ve Çaturoğlu, burada bir süre sohbet ettikten sonra Kandili esnafını gezerek 7 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti, sorun ve isteklerini dinledi.

GÖKÇELER’DE İLGİ BÜYÜKTÜ

Ardından Gökçeler’e geçen Çaturoğlu burada Gökçeler Eski Belediye Başkanı Bekir Çolak ve partililer ile bir araya geldi.

Burada bulunan esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çaturoğlu tek tek vatandaşların elini sıktı, gösterilen ilgi ve teveccüh sebebiyle kendilerine teşekkür etti.

ÇATUROĞLU “SÖZDE DEĞİL, ÖZDE VEKİL OLACAĞIM”

Çaturoğlu Kandilli ve Gökçeler’de partililere ve vatandaşlara hitaben şunları söyledi:

“Gerek Kandilli, gerekse Gökçeler AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde en fazla oy aldığı bölgeler arasında yer almaktadır. 7 Haziran seçimlerinde bize verdiğiniz güçlü destekten ötürü teşekkür ediyorum.

Her zaman sözde değil, özde milletin vekili olacağım. Ankara’da her zaman Zonguldak’lı hemşerilerimin bir kapısı olacak. Onların sorunlarını çözmek, ülkemize ve Zonguldak’ımıza faydalı projeleri hayata geçirmek için çaba harcayacağız. Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız.

“TÜRKİYE’NİN BEKASI ÖNEMLİ”

AK Parti 13 senedir Türkiye´yi imar eden bir parti olarak bu koalisyon müzakerelerinde de hep olumlu yapıcı ve Türkiye´nin geleceğini düşünür şekilde hareket edecek, asla önü tıkayan bir parti olmayacak. Sizin verdiğiniz bu yetki, sorumluluğu o doğrultuda kullanacağız Türkiye´nin bekası bizim için her şeyden önemlidir.

Başbakanımız da, teşkilatlarımız da çok ciddi bir çalışma içerisinde. Meclise 4 parti girdiği andan itibaren bir partinin tek başına iktidarı mümkün gözükmüyor, bunun doğal sonucu olarak şu anda yüzde 41´i alan bir parti iktidar olamıyor, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok aslında. Bununla ilgili mutlaka üzerimize düşeni yapacağız. Türkiye´yi daha iyi bir yönetime daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücüyle çalışacağız. İnşallah yolumuz ve önümüz açık, Türkiye´nin önünü kimse kesemez. Bu tip endişeleri olan varsa da boş endişelerdir, biz buradayız, dimdik ayaktayız. Türkiye’nin daha aydınlık, daha iyi bir ülke olması için bugünleri iyi değerlendirmemiz ve birlik beraberliğimizi korumamız gerektiğine inanıyorum”

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER