Çaturoğlu’na ziyaretçi akını

TBMM’si başkanlık seçimleri için Ankara’da bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na mecliste bulunan makam odasında adeta ziyaretçi akını yaşanıyor.

Çaturoğlu’na ziyaretçi akını

TBMM’sibaşkanlık seçimleri için Ankara’da bulunan AK Parti Zonguldak MilletvekiliFaruk Çaturoğlu’na mecliste bulunan makam odasında adeta ziyaretçi akınıyaşanıyor.

ZonguldakMemur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve Yönetim Kurulu ile 22. VE 23. DönemZonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Başbakanlık’ta görev yapan ZonguldaklıAhmet Öztürk, Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti ZonguldakMilletvekili Aday Adaylarından İsmet Alpsoylu, Çaturoğlu’nu ziyaret ederek,hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İLK GRUP TOPLANTISINAKATILDI

TBMM’sindeki çalışmalarına bugün AK Parti’nin 25. Dönem İlk Grup toplantısına katılarakbaşlayan Çaturoğlu, burada Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı AhmetDavutoğlu’nun konuşmasını dinledi.

ZİYARETÇİLERİNİ AYRIAYRI KABUL ETTİ

 Toplantının ardından TBMM’si Meclis Başkanlıkseçimini beklemek için makamına geçen Çaturoğlu’na burada Zonguldaklıhemşerileri yalnız bırakmadı.

Ziyaretçileriniayrı ayrı makamında kabul eden Çaturoğlu’na Memur-Sen yöneticileri makamınaasmaları için tablo hediye ederken, Çaturoğlu ’da ziyaretlerinden dolayıkendilerine teşekkür eti.

ÇATUROĞLU, “KORDİNELİÇALIŞACAĞIZ”

Oldukçasıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Çaturoğlu, “Meclis’in3. katında bulunan 74 numaralı odasında gelen misafirleri ağırlamaktan dolayıduyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’a en iyi hizmeti verebilmek içinyoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

Çaturoğlu“Zonguldak’ı ortak akıl ile yöneteceğiz. Valiliğimiz, meclis üyelerimiz, meslekodalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle koordineli çalışarak hizmetüreteceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Zonguldak’a büyük yatırımlaryapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çaturoğluziyaretlerin ardından Meclis Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için genelkurul salonuna geçti.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER