CHP Eskişehir Milletvekili Uusluer Zonguldak'ta gündemi değerlendirdi

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, 7 Haziran sonrası bombanın piminin görünmeyen bir el tarafından çekildiğini söyledi.

CHP Eskişehir Milletvekili Uusluer  Zonguldak'ta gündemi değerlendirdi

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, 7 Haziran sonrası bombanın piminin görünmeyen bir el tarafından çekildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP Zonguldak Teşkilatını denetlemek için Zonguldak’a geldi. 

İlk olarak Zonguldak Belediye Başkanını Muharrem Akdemir’i ziyaret eden Ali Şeker ve Gaye Usluer ardından CHP Zonguldak İl teşkilatını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Türkiye’nin terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline geldiğini ifade etti. Usluer konuşmasının devamında, “Türkiye gerçekten zor günlerden geçiyor. İçeride karmaşık dışarıda güven vermeyen bir ülke görünümündeyiz. 7 Haziran sonrası adeta bombanın pimi görünmeyen bir el tarafından çekildi. Türkiye terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline geldi” ifadelerini kullandı.



“YAPMAK İSTEDİKLERİ DAHA DEMOKRATİK BİR ANAYASA DEĞİLDİR”

TBMM Başkanı İsmail Kartal’ın ‘Yeni anayasa laik bir anayasa olmamalıdır, dindar bir anayasa olmalıdır’ sözlerini eleştiren CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Yapmak istedikleri daha demokratik bir anayasa değildir. Yapmak istedikleri daha özgürlükçü bir anayasa elbette değildir. Son nokta olarak laik olmayan, anti laik, dindar bir anayasa yaparak bugüne kadar yaptıklarını, yani anti laik ve anti demokratik hareketlerini, davranışlarını, eylemlerini meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Ne için? Kendi siyasi ikbali için ülkeyi feda etmeye hazır. Kendi siyasi ikbali için ülkeyi Ortadoğu bataklığına sürüklemekten kaçınmayan ve bugün anti laik, dindar bir anayasa ile Türkiye Cumhuriyetini bir Suriye, bir Pakistan, bir Irak yapmaya çalışan bir meclis başkanı. Bunlara müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER