CHP İL GENEL MECLİS ÜYELERİNİ BAĞIRLARINA BASTILAR

CHP İl Genel Meclis Üyeleri gittikleri belde ve köylerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

CHP İL GENEL MECLİS ÜYELERİNİ BAĞIRLARINA BASTILAR
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis üyesi Adayları,  Ereğli İlçesine bağlı köylerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gittikleri her belde ve köyde seçmenlerin büyük bir bölümünün bağrına bastığı CHP İl Genel Meclis Üyesi adayları kapı kapı dolaşarak, projelerini anlatıyor ve destek turlarını sürdürüyor.

Gittikleri her yerde halkın sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları, 30 Mart seçimlerine kısa süre  kala  çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

Yaptığı kahve toplantılarının yanı sıra, Kandilli için hazırladığı projeleri konutları da tek tek gezerek seçmenlerine anlatan CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları Ahmet Ayhan Özçelik, Sadettin Arslan,Kenan Gündoğdu, Engin Güner, Fahrettin Donat, Sinan Durdu belde ve köylerde başta göç olmak üzere, ulaşım, sağlık, eğitim, alt yapı ve sosyal yatırımlar konusunda hazırladıkları tüm projeleri anlatarak destek istiyor.

Zonguldak’ta en fazla İl Genel Meclis Üyesi çıkararak, İl Genel Başkanlığını alacaklarını ve önemli çalışmalara imza atacaklarını anlatan İl Genel Meclis üyeleri halkın kendilerine ve projelerine sahip çıkmasını istediler.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER