CHP ORMALIDAYDI…

CHP ORMALIDAYDI…

gundemeregli.com-CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü tarafından Ormanlı Beldesinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın da katıldığı kahvaltıya Ormanlı halkı büyük büyük katılım gösterdi. Ormanlı’ da bazı mahalle ve köy muhtarlarının da katıldığı kahvaltıda Ormanlı’ nın sorunları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal yaptığı konuşmada” 11 yıllık AKP iktidarında Kdz.Ereğli’de 3 tane belde belediyesinin kapandığını, bunlardan Çaylıoğlu ve Gökçeler’in AKP’li olduğunu ve hizmet yapamaz duruma düştüklerini vurguladı. Ormanlı’ya CHP olarak büyük değer verdiklerini, Ormanlı Belediyesini CHP’nin kurduğunu, önümüzdeki seçimlerde de seçimleri kazanarak Ormanlı’da sosyal-demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışarak fark yaratacaklarını belirtti.”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ‘da birer konuşma yaparak Ormanlı’ yı Ereğli ve Zonguldak’tan ayrı düşünmediklerini ve her zaman Ormanlı halkının yanında olacaklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER