CHP´DE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

CHP´DE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi  Alaplı eski ilçe Başkanı Nuri Tekin ve Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP belediye başkanlığı aday  adaylığı başvurusunda bulundular.
CHP eski ilçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Başkan aday adaylığı için, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da Gümeli Belediye Başkan aday adaylığı için CHP Alaplı ilçe teşkilatı binasına gelerek CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun’a belediye başkanlığı adaylık başvurusunda bulunarak dosyalarını teslim ettiler.
Sade bir törenle adaylık başvurusu dosyalarını CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun’a teslim eden Tekin ve Saydam, hayırlı olması temennisinde bulundular.
Adaylık başvurusu ile ilgili bilgi veren CHP Alaplı  ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partimizin tüzüğü gereği eski ilçe Başkanımız Nuri Tekin Alaplı Belediye Başkan aday adaylığı ve Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam da Gümeli Belde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için partimize gelerek aday adaylığı dosyasını sunmuşlardır. Önümüzdeki günlerde geniş bir katılımla aday adaylığı açıklamalarımızı yapacağız. Ben bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Bu çalışmalarda ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanmalarını ve inşallah Alaplı’ya ve Gümeli’ye  hizmet vereceklerine inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER