CHP´DE HEDEF YÜZDE 70

Alaplı CHP´de yerel seçim hedefi yüzde 70.

CHP´DE HEDEF YÜZDE 70
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, 30 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tosun, Alaplı’da seçim stardı veren tek parti olduklarını diğer partilerin daha adaylarını bile belirleyemediklerini söyledi.

Teşkilat olarak birlik beraberlik içinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tosun, şöyle konuştu:

“Alaplı Belediye Başkan adayımız Nuri Tekin’in ismi onaylandıktan sonra teşkilat olarak hemen seçim çalışmalarına hız verdik. Genel Merkezimizin ve Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr Mehmet Haberal’ın desteği ile teşkilatımıza bir minibüs kazandırdık. Artık teşkilatımıza ait bir ararımızda oldu. Bu araçla seçim çalışmaları yapacağız. Seçim büromuzu hizmete soktuk. Partili partisiz herkes seçim büromuzu ziyarete gelerek Nuri Tekin’e sonuna kadar destek verdiklerini bizlere söylüyorlar. Buda bize ayrı bir güç kazandırıyor. Her akşam ev ziyaretlerimiz oluyor. Ev ziyaretlerinde görüyoruz ki CHP’ye çok büyük bir destek var. Bizlere 10 yıldır AKP’nin İlçeye hiçbir hizmeti olmadığı söylüyorlar. Bizlerde halkımıza projelerimizi anlatıyoruz. Tekin kardeşimiz yüzde 70 oranla 30 Mart akşamı Alaplı Belediye Başkanı olacağına inanıyoruz. Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Alaplı’da da bu seçimi alacağız.”

Öte yandan, İlçe teşkilatında kadın kollarında görev yapan üyelere parti içi verilen eğitimde başarılı olan üyelere teşekkür belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER