CHP´de Kongreler takvimi açıklandı,Ereğli´de Sürpriz isimler var

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler takviminin açıklanmasının ardından Ereğli İlçe Örgütünde, İlçe başkanlığı için birçok isim şimdiden konuşulmaya başlandı.

CHP´de Kongreler  takvimi açıklandı,Ereğli´de Sürpriz isimler var
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler takviminin açıklanmasının ardından Ereğli İlçe Örgütünde, İlçe başkanlığı için birçok isim şimdiden konuşulmaya başlandı. Genel merkez tarafından ilçe kongrelerinin 28 Eylül-25 Ekim, il kongrelerinin ise 11 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından CHP Ereğli’de Kongre hazırlığına başladı. Kulislerde İlçe Başkanlığı için şimdiden birçok isim konuşulmaya başlandı. Mevcut İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın gerçekleştirilecek Kongrede aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken,Bazı partilerinin Önceki İlçe Başkanı Yaşar Balcı üzerinde yoğunlaştığı, Bazılarının Partililerin ise Eski İl Başkan Yardımcısı Engin Şahin’e İlçe Başkanlığına aday olması yönünde baskı yaptığı öğrenildi. Diğer yandan kulislerde Sertan Ocakcı, Emrah Yapıcı, Muhittin Dikmen ve Kamuran Ayyıldız gibi isimlerinde İlçe Başkanlığına aday olabileceği konuşulmaya başlandı.
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 13:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa belen
mustafa belen - 9 yıl Önce

bu işi çevirse çevirse yılların tecrübesi ile engin şahin çevirir. gençlik var tecrübe var deneyim var çevre var. daha nasıl bir vasıf aranabilinir ki????? birleştirici tek aday o

SIRADAKİ HABER