CHP´DE SEÇİM STARTI

CHP´DE SEÇİM STARTI
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından CHP il Yönetiminin katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.
CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat , beraberinde il Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla CHP Alaplı ilçe Teşkilatında bir istişare toplantısı düzenlendi. CHP Alaplı ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yerel seçimler öncesinde fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat CHP olarak Alaplı’dan seçim startını verdiklerini söyledi.
CHP olarak Alaplı ve Gümeli’de belediye başkanlığı seçimlerinde iddialı olduklarını belirten Furat,“CHP Zonguldak il yönetim kurulu üyeleri ve CHP Alaplı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir istişare toplantısı yaptık. Önümüzde yaklaşan seçimler öncesinde çalışma metotlarını ve prensiplerini hazırlıyoruz. Örgütümüzün ne şekilde çalışacağını, elimizde ki hangi ergumanlarla çalışacağımızı tespit etmek buna göre çalışma guruplarını oluşturmak, çalışma zamanını günlere yaymak ve güzel çalışmalar yapmak adına bir istişare toplantısı yaptık. Önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde tempolu çalışacağız. Seçim startını Alaplı’dan başlatıyoruz. Alaplı örgütümüz seçime yönelik çalışmalarına başlayacak. Alaplı’da iddialıyız. Geçen seçimlerde çok az bir oyla kaybetmiştik. İnşallah Alaplı Belediyesini CHP saflarına katacağız. Seçim çalışmaları kapsamında gitmediğimiz köy kalmayacak, her gün 10 köyümüzü dolaşarak seçime hazırlanacağız. Gerek başkan adayımız gerekse partili arkadaşlarımızla çalışarak bu seçimleri kazanmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte geçmişte ufak farklarla seçimleri kaybetmeyeceğiz. Hem Alaplı hem de Gümeli de seçimleri alacağız” dedi.
(HH-OA-Y)
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER