CHP'liler çöp sorununu yerinde incelediler

CHP'liler çöp sorununu yerinde incelediler

CHP'liler çöp sorununu yerinde incelediler


Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ş. Sertan Ocakcı ve CHP İl Genel Meclisi üyesi Ayhan Özçelik köylerdeki çöp sorununu yerinde incelediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Bayramı ve Cumartesi, Pazar günleri de dahil olmak üzere Ereğli’ye bağlı köylere ziyaretlerde bulundular. Yapılan ziyaretler sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı ve CHP İl Genel Meclisi üyemiz Ayhan Özçelik ile birlikte köylerimizn özellikle şikâyetlerinin başında gelen çöp sorununu yerinde incelediler. Köy ziyaretlerinde görünen bu vahim tablo özellikle bayram süresince ve bayram sonrasındaki cumartesi ve Pazar günleri de dâhil olmak üzere köylerdeki çöplerin toplanmamış olmasıdır.  Görünen bu rezalet tablosunda; köylerdeki çöp konteynırları ve çevresi çöp hizmeti alınmadığından dolayı ciddi bir sağlık sorununu ortaya koymaktadır. Köylerimizde ki bu çirkin tablonun aciliyetle giderilmesi gerekmektedir. Mevsimin sıcak oluşu sebebi ile çevreye taşan bu çöpler köylerde çeşitli hastalıklara sebep olabilir.

Hizmeti veren kuruluşların bu tür durumlarda ve bayramlarda hizmetlerin devamını sağlamak için ek hizmetleri köylümüze ve köylerimize sunmalıdırlar. Bu sebeplerle köylerimizin çöp sorununu ve bundan doğabilecek ciddi sıkıntıların giderilmesi için hizmet üretmesi gereken kuruluşu ve taşeronu acilen göreve davet ediyoruz.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 06:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER