Demirtaş: “En büyük parti emekli partisi”

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, “Türkiye’de 11 milyon emekli var. Emekliler isterse bir partiyi iktidar yapar, istemezse yerle bir eder” dedi.

Demirtaş: “En büyük parti emekli partisi”


CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, “Türkiye’de11 milyon emekli var. Emekliler isterse bir partiyi iktidar yapar, istemezseyerle bir eder” dedi.

Demirtaş, Ereğli Eski Belediye Meclis Üyesi Aydın Karadağ’ın, İlçeye bağlıYazıören Köyü muhtarlığı işbirliğiyle düzenlediği kahvaltıya katıldı.  Kahvaltıya Yazıören Muhtarı Cengiz Altay,Öğberler Muhtarı Dursun Turgut, Sakallar eski muhtarı Lütfü Aydın, Demirtaş’ınbabası Yılmaz Demirtaş ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Demirtaş, kahvaltıda yaptığı konuşmada bu etkinliğidüzenleyen Karadağ ve Yazıören Köyü muhtarı Cengiz Altay’a teşekkür etti.

Zonguldak’ta 150 bin emekli bulunduğunu bu rakamın eşleriylebirlikte 300 bine tekabül ettiğini dile getiren Demirtaş, “Zonguldak’ın enbüyük partisi emekli partisi. Türkiye’de 11 milyon emekli var. Emeklileristerse bir partiyi iktidar yapar, istemezse yerle bir eder” dedi.

Demirtaş, kahvaltının ardından Yazıören ve çevre köylerinhalkına hitap etti.

Uzun zamandır böyle güzel, sıcak bir ortamda köy kahvaltısıyapamadığını ifade ederek teşekkür eden Demirtaş şöyle konuştu:
“Bundan sonra seçildi gitti, bir daha gelmedi olmayacak. İnşallah seçildiktensonra daha güzel kahvaltılarda bir araya geleceğiz. Hizmet için bu göreve talipolduk. Ben köyümde güğümle su taşıdım. Köyümüzde su yoktu. Yollarımız asfaltdeğildi. Şimdi asfalt ama yine delik deşik. Elektriğimiz yoktu.

2015 Türkiyesinde yine yollar delik deşik, elektriklerimizkesiliyor. 2015 yılına yakışan köylerimiz olsun istiyoruz. Bize destekolacağınızdan şüphem yok. Seçildikten sonra sizin için elimizden geleniyapacağız. Devrek Ereğli yolu bana 1970’li yılların Ereğli Devrek yolunuhatırlattı. Aynı kıvrımlar, aynı virajlar. Şimdi bakıyorum 2015 Türkiye’sindeyizhala 1970’lerin yolundan gidiyoruz. Yakışıyor mu bu Türkiye’ye? Elimizdengeleni, daha fazlasını yapacağız. 2011 yılında geldiğimizde yine aynı şeylerkonuşuluyordu. İnşallah bundan sonra aynı şeyler konuşulmayacak.”

Demirtaş kahvaltının ardından Yazıören köyünde köylüvatandaşları ziyaret ederek desteklerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER