Demirtaş esnaftan destek istedi

CHP Kdz Ereğli İlçe Örgütü 7 Haziran 2015 de yapılacak olan Genel Seçimler öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Demirtaş esnaftan destek istedi



CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında Erdemir Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir esnaf Demirtaş’a sarılarak “Kurtarın bizi” diye gözyaşı döktü.

Erdemir Caddesi’nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde esnafın büyük çoğunluğu Demirtaş’a yakın ilgi gösterdi. Demirtaş, ziyaretleri sırasında çok sayıda esnaf arkadaşı ile de bir araya gelme imkanı buldu.

Bu arada Demirtaş’a eşlik eden CHP’li yöneticiler de Milletvekili adaylarını kendi dost ve tanıdıklarına takdim etti. Demirtaş, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak 7 Haziran seçimleri için destek istedi.



Öte yandan gıda sektöründe çalışan bir işyeri sahibi, Ünal Demirtaş’ı karşısında görünce, kendisine sarılarak gözyaşı döktü. Esnaf, “Kaç yıldır yeter çektiğimiz, artık bizi kurtarın” ifadelerini kullandı.

Demirtaş esnafa Zonguldak’ta birinci parti olacaklarını, Türkiye’de de iktidar olacaklarına emin olduğunu söyledi.

CHP Adayı Demirtaş’a seçim gezileri esnasında CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Meclis Üyeleri Özkan Özyağcı ve Sibel Kırmızıyıldız, Eski İlçe Başkanları Yaşar Balcı ve Fikret Fota, partinin aday adaylarından Kamuran Ayyıldız, Eski İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Gündoğdu, gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti. Partililer seçim ziyaretleri esnasında birlik ve beraberlik görüntüleri de sergiledi.

CHP Adayı Ünal Demirtaş, ziyaretlerini değerlendirirken Esnafın sıkıntı içinde olduğunu, siftah edemeyen esnaflar bulunduğunu gözlemlediğini söyledi.

“Ereğli’de emekli nüfusu çok büyük. Emeklilerimizin problemlerine çözüm bulduğumuzda esnaf da rahatlayacak. Esnafımıza yönelik başka projelerimiz de var. Esnafımız bu dönem CHP’yi kurtuluşun adresi olarak görüyor. Bu tepkilerin 7 Haziran’da sandığa yansıyacağına inanıyorum. Esnaf büyüklerimiz, kardeşlerimize bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”



Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER