Demirtaş,o görevlere seçildi

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, yaptığı yazılı açıklama ile ,TBMM İhtisas komisyonlarından Sağlık, aile, çalışma ve sosyal işler komisyonu ile CHP TBMM Grup disiplin kurulu üyeliğine seçildiğini belirtti.

Demirtaş,o görevlere seçildi

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş yaptığı yazılı açıklama ile ,TBMM İhtisas komisyonlarından Sağlık, aile, çalışma ve sosyal işler komisyonu ile CHP TBMM Grup disiplin kurulu üyeliğine seçildiğini belirtti.

Demirtaş yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;“Sağlık, aile, çalışma ve sosyal ilişkiler komisyonu; TBMM Başkanlığınca kendisine havale edilen çalışma ve iş hayatı, sosyal güvenlik, sağlık ve sosyal yardım konuları ile ailenin bütünlüğünün korunması ve benzeri konulardaki kanun ve tasarıları görüşmektedir. CHP Grubu adına komisyonda Milletvekilleri Genel Başkan yardımcısı Yakup Akkaya, Prof Dr. Aytuğ Atıcı, Ali Yiğit, Çetin Arık, Tur Yıldız Biçer ile birlikte görev yapacağız. Komisyon üyeleri ilk toplantısını CHP TBMM grup toplantı salonun gerçekleştirdi ve Grup sözcüsü olarak Prof Dr. Aytuğ Atıcı seçildi”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER