Demokrat Parti Ereğli’de seçimlere start verdi

Ereğli´ de geçtiğimiz hafta olağan kongresini yapan Demokrat Parti (DP) Teşkilatı seçim hazırlıklarına başladı.

Demokrat Parti Ereğli’de seçimlere start verdi
 Ereğli´ de geçtiğimiz hafta olağan kongresini yapan Demokrat Parti (DP) Teşkilatı seçim hazırlıklarına başladı. DP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Basın ve Propagandadan sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdağ Şengün 2015 genel seçimlerinin hazırlıklarına başladıklarını söyledi. 

DP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede Metin Demir yeniden seçildi. Kongre sonrası görev bölümünü yapan DP’de seçim çalışmaları da başladı.

DP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Basın ve Propagandadan sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdağ Şengün, geçtiğimiz hafta sonu yaptıkları kongrenin ardından 2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerin hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Amaçlarının Demokrat Parti’yi iktidara taşımak olduğunu dile getiren Şengün yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizler bu ülkede ahlaklı, dürüst siyaset yapmak, Türk bayrağını özgürce dalgalanması için özgür basın, özgür düşünce ve tam demokrasiyi yerleştirmek için insanlarımıza ayrımcılık gözetmeden hep birlikte kardeşçe yaşamasını istiyoruz. Hiçbir menfaat gözetmeden temiz siyaset yapmak ve halkımızı gerçekleri söylemek için yola çıktık. Zonguldak´ı yeniden Türkiye’nin Almanyası yapmak, halkımızın çağdaş madeni toplum düzeyine kavuşması adına, ilçemize yeni bir çehre kazandırmak ve Demokrat Parti’yi iktidara taşımak için seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu nedenle daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, partili partisiz tüm halkımızı Kdz. Ereğli Demokrat Parti’de siyaset yapmaya davet ediyorum.”



Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER