DERNEĞE GELİR SAĞLAYACAK BÜFE İSTİYORUZ

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Kdz. Ereğli’de sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren ve Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, bugün yine önemli temaslarda bulundu.

DERNEĞE GELİR SAĞLAYACAK BÜFE İSTİYORUZ

gundemeregli.com-10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Kdz. Ereğli’de sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren ve Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, bugün yine önemli temaslarda bulundu. Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay’ı makamında ziyaret eden Çakır ve kalabalık partili grubu, gittikleri yerlerde sıcak ilgiyle karşılandı. Ziyarette, Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’a “Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği olarak derneğimize gelir sağlayacak büfe istiyoruz, Bu konuda belediye nezdinde bizlere yardımcı olursanız sevinirim” dedi.

“SİZLERİ EN İYİ BEN ANLARIM”

Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Demirdüyen’e ziyareti ile başlayan Çakır, dernek binasında kalabalık gazi ve şehit ailesi grubu tarafından karşılandı. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Çakır burada yaptığı konuşmada, Gazi ve şehitlerin emaneti olan ailelerine her türlü desteğin AK Parti hükümetin tarafından verildiğini ve verilmeye devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

“Benim babam ’da Kıbrıs Gazisi, sizleri en iyi ben anlarım. Ben sizin her zaman yanınızdayım. Bir projeniz olursa, bir desteğe ihtiyacınız olursa, ben maddi manevi olarak sizlerleyim. Sonuna kadar takipçisiyim. Başbakanımızın bizlere talimatı da budur.

Biz şehitlerimizle, gazilerimizle gurur duyuyoruz. AK Parti hükümeti de 12 yıllık iktidarı süresinde gerek gazilerimize olsun, gerekse şehit ailelerine önemli iyileştirmeler yaptı, istikrar sürdükçe daha da iyi olacağından emin olun. Sağlanan haklar artacak, gururumuz olan gazi ve şehit ailelerinin refaha ermesi için her türlü çalışma yapılacaktır. Bizler sizlerin sorunlarınızın takipçisiyiz.”

SIKINTILARIMIZ VAR

Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Demirdüyen ise kısıtlı imkanlara karşın çalışma ve faaliyet yürütmek zorunda olduklarının altını çizerek, şöyle dedi: “Derneğimizin üye aidatı dışında geliri yok, üyeden aylık 2 TL alıyoruz. Bunu da takdir edersiniz çok fazla bir şey yapamayız. Buraya gelen insanlara, siyasetçilerimize, derdimizi anlatamazsak insanın içinde uhde kalıyor. Biz derneğe gelir sağlayacak büfe talebimizi sizlere iletmek istiyorum. Bu konuda belediye nezdinde bizlere yardımcı olursanız sevinirim. Maaşlar konusunda da devletimizde biraz daha iyileştirme yapmasını bekliyoruz. Dik durmak için, kimseye eğilmemek için, bu taleplerimizi sizlere paylaşıyorum.

“GAZİLERİMİZ OTOBÜS KARTLARI KONUSUNDA SIKINTI YAŞIYORLAR”

Gazilerimiz otobüs kartları konusunda sıkıntı yaşıyorlar, halk otobüsleri ile bu noktada problem oluşuyor, ücretsiz binmemize bazı sürücüler tepki gösteriyor, bunda da anlam veremiyoruz. Çeşitli defalar hep aynı manzara ile karşılaşıyoruz.

Yıllardır dernek binası konusunda bir özlem yaşıyorduk, bu özlemimiz sizlerin devlet büyüklerimizin girişimleri ile giderildi. Biz kendimiz adına bir şey istemedik, protokol buraya geldiğinde şehit ailelerinin gazilerin rahat bir ortamda olmalarını istedik, arzu ettik”

Konuşmaların ardından çok sayıdaki Şehit yakınları ve gaziler ile sohbet eden dertlerini dinleyen ve tek tek not alan Çakır, yeni taşındıkları dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Buradaki ziyaretini tamamlayarak Türk Kızılay Derneği Ereğli Şube Başkanı Oktay ve yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çakır ve partililer, AK Parti tarafından Cuma günü düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası ile ilgili görüş alış-verişinde bulundular.

“DESTEK İSTEDİ”

Çakır burada yaptığı açıklamasında ise şunları söyledi:

“10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek ziyaretleri yapıyoruz.

Her tarafta bir istikrarsızlık var. Türkiye’de ise istikrar var. Türkiye 2002’ye göre, eskiye göre önemli gelişmeler kaydetti. Ülke insanın daha mutlu, daha kalkınmış noktaya ulaşabilmesi adına böyle bir ülke oluşturma adına çalışma içindeyiz. Başbakanımızı tüm dünya, tüm ülke tanıyor. Milletimizin teveccühü ile her seçimden zaferle çıkıyoruz.

KAN BAĞIŞI CUMA GÜNÜ

Kızılay’da bizim önemsediğimiz kamu yararına çalışan ciddi duyarlılığı olan bir kurum. Cuma günü için bizde parti olarak Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlemek istiyoruz. Sizlerin de desteği ile bunu gerçekleştireceğiz.

Ereğli’nin kan bağışa olan duyarlılığı Zonguldak’ta örnek alınacak noktada. Bu yüzden Ereğli’de Kızılay’ın sabit bir yeri olması hem kan bağışı artıracaktır. Daha rahat fiziki ortamda çalışması için Kızılay’a bir bina kazandırılmasını istiyoruz.”

GİRİŞ KATLARI OLMASI GÖRSELLİK İÇİN ÖNEMLİ

Türk Kızılay Derneği Ereğli Şube Başkanı Oktay ise yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu konuda başarılı olursunuz seviniriz. Öte yandan Kızılay üst katlarda, 2. ve 3.cü katlarda olmuyor, Görsellik olarak giriş katlarında olması gerekiyor. Bu konuda destek olursanız sevinirim. Geldiğinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, çıktığınız bu yolda da sizlere başarı diliyorum. Kolay gelmesini temenni ediyorum. “ şekilde konuştu

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER