ERDOĞAN “EREĞLİ HALKINDAN GÖREV İSTİYOR”

ERDOĞAN “EREĞLİ HALKINDAN GÖREV İSTİYOR”

gundemeregli.com-DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan, Beyçayır Stadı yanına inşa edilen ve esnafının tepkisini çeken ‘kapalı pazaryeri’ inşaatına ilişkin değerlendirmede bulundu. “Sahaya 10 metre yakın böyle bir bina yapılması, Ereğli’de futbolun, sporun hiç düşünülmediğinin göstergesi değil mi?” diyerek duruma farklı bir açıdan yaklaşan Erdoğan; ilçeye, kapsamlı bir spor kompleksinin yapılması gerektiğini söyledi.

Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Dr Recep Erdoğan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kimi zaman sanayide işçi kesimle kimi zaman da davet edildiği etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya gelen ‘atom karınca’ lakaplı Recep Erdoğan, Ereğli halkından görev istiyor.

Kimi zamanda sosyal paylaşım ağları vasıtasıyla çeşitli mesajlar vermeyi ihmal etmeyen Başkan Adayı Erdoğan, son yazısında Ereğli Belediyesi imzalı kapalı pazaryeri projesini eleştirdi.
 
Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
 
“Bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Sahaya 10 metre yakın böyle bir bina yapılması, Ereğli’de futbolun, sporun hiç düşünülmediğinin göstergesi değil mi? Oysa futbol, günümüzde bir endüstri kolu, bir bacasız sanayi. Yakınımızda Karabük de, Türkiye Süper liginde futbol takımı var. Bizden ne fazlaları var. Biz daha fazlayız. Bizde tek eksik bu yönde düşünecek yöneticilerin olmaması. Bilmiyorum sporcu kimliğimizden olsa gerek, Delihakkı’da 30 bin kişilik stat, etrafında 3-4 tane idman sahası, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortları bir spor kompleksimiz neden olmasın? Buraya her iki haftada bir Fener’i, Beşiktaş´ı, Galatasaray´ı, Trabzon´u maç yapmaya gelmesin. Bu takımlar ile birlikte 5 bin- 10 bin taraftar gelmez mi? Her iki haftada bir festival. Ereğli´nin esnafı, bakkalı, otelcisi, lokantacısı, taksicisi, her kes kazansın. Hayal bu ya!”
Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2013, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER