ERDOĞAN VE ESER BULUŞMASI

Önceki dönem Milletvekili Erdoğan, gazeteci Eser ile görüştü

ERDOĞAN VE ESER BULUŞMASI
gundemeregli.com-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 22 ve 23.Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, gazeteci Ali Suat Eser ile görüştü.

Kdz. Ereğli’de buluşup, çay içen 22 ve 23.Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile Ali Suat Eser bir süre sohbet ettiler. Önceki dönem Milletvekili Erdoğan, Eser’den sağlık durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra “Son gördüğümden buyana epeyce ilerleme kaydetmiş olmanı görmekten çok mutlu oldum, Allah’ıma çok şükür, bu günlerimizi gösterdi” dedi.

Sohbet anında orada bulunanlara, 2010’da Ankara’da ikinci ameliyatla da kalp kapakçığı değiştirilemeyince, profesörlerin kalp kapakçığı görevi yapacak parçanın takılması için ABD’ye gönderilmesi gerektiğini söylediklerini anımsatan Erdoğan şöyle dedi:

“Suat kardeşimizi çok seviyoruz. Profesörler hayatta kalabilmesi için ABD’ye gönderilmesinin şart olduğunu söylediler. Hocaların bu kararını yerine getirebilmek için çok uğraştık. Allahıma şükür ki o dönem Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’ın devreye girmesi ve çok yakın ilgisi sonucu Suat kardeşimizi ABD’ye gönderdik. Sayın Bakanımız sık sık sorup benden sağlık durumu ile ilgili bilgi alıyordu… Çok şükür olumsuzluk yaşanmadan, yurt dışından hayatta kalarak döndün. Bugünkü sağlığına kavuşmanda emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum. Sevgili kardeşlerin ve özellikle değerli eşine çok teşekkür ediyorum.”

Gazeteci Ali Suat Eser de 22 ve 23.Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan’a kendisine gösterdiği çok yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, siyasi ve ekonomik yaşamında başarılar dileyip, “Sizin yakın ilginizi her an anımsayıp, bulunduğum sohbetlerde anlatıyorum ve teşekkür ediyorum. Her zaman yinelediğim gibi, hayatta kalabilmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve bu teşekkürü yaşam borcu olarak görüyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER