ERDOĞAN YARIN İSTİFA EDİYOR

Erdoğan yarın istifa ediyor. DSP´den aday olacak.

ERDOĞAN YARIN  İSTİFA EDİYOR
gundemeregli.com-Demokratik Sol Partisi (DSP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Musfata Timur, Ereğli Devlet Hastanesi Doktorlarından Opr. Dr. Recep Erdoğan’ın bugün memurluktan istifa edeceğini açıkladı.

Timur konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek,  Adayımız Erdoğan’dır. Hocamız Cuma( Yarın) memurluktan istifa ederek DSP’den adaylığını açıklayacak. Zorlu bir seçime giriyoruz. Bu seçimlere ortak olarak Ereğli’nin kalkınması için elimizden geleni yapacağız.  Erdoğan’a, DSP’ye ve Ereğli’ye hocamızın adaylığı hayırlı olsun. Güzel işlere birlikte imza atacağız” dedi.

16 Kasım tarihinde Ankara’da olacaklarını ve partinin kuruluşunu kutlayacaklarını da anlatan Timur, partimiz önemli noktalara gelecek.  DSP yeniden Türkiye’mizde ve ilçemizde iktidar olacak o nedenle bir otobüs üyemiz ile birlikte Ankara’ya genel merkezimize kutlamaya gidiyoruz. Kuruluş yıldönümümüz hayırlı olsun

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 10:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman öztürk
süleyman öztürk - 10 yıl Önce

Evet, DSP ereğlide sol oyları bölerek 1880 yılından bu yana belediye olan ereğli belediyesini akp´ye işgal ettirecektir. DSP´nin ereğli planı deşifre olmuştur.
ama, atatürkçü ereğli halkı dsp´nin hevesini kursağında bırakacaktır. ereğli halkı halil posbıyık´ı hiç bir zaman yalnız bırakmadı. yine bırakmayacak...

SIRADAKİ HABER