EREĞLİ İÇİN TÜRKİYE İÇİN,SANDIĞA GİT,OYUNU KULLAN

EREĞLİ İÇİN TÜRKİYE İÇİN,SANDIĞA GİT,OYUNU KULLAN

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 30 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak olan tüm vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğini söyledi.

SANDIĞA GİDİP OY KULLANALIM

Başkan Posbıyık, 30 Mart seçimlerinin Ereğli için Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: 94 Yılında belediye başkanı olduğumda bir yaşında olan çocuklarımız bugün 20 yaşında. Onlar Posbıyık amcalarını çok severler. Sevgilerini her zaman bana gösterirler: Şehir dışında olanlar mail gönderiler. Onlar benim belediyeciliğimle büyüdüler. Çoğu üniversitelerde okuyor.

SADECE BİR BELEDİYE SEÇİMİ DEĞİL

Bu seçimler son derece önemli. Bu belediye seçimi olma aşamasını yükseltti bir Türkiye seçimi olma gençlerin geleceği seçimi olma aşamasına geldi. Mutlaka ve mutlaka oylarınızı kullanmalısınız. Türkiye’nin dört bir tarafında öğrencilerimiz var. Bunlar her türlü imkanını kullanıp günübirlik dahi olsa Ereğli’ye gelmeleri gerekir. Şimdiden mailler alıyorum Türkiye’nin dört bir tarafından oy kullanmak istediklerini dile getirdiler. Herkes sandığa gitmeli oyunu kullanmalı. Bu son derece önemli.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER