EREĞLİ’YE 100 MİLYON TL’LİK YATIRIM

EREĞLİ’YE 100 MİLYON TL’LİK YATIRIM
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, 100 Milyon TL’den fazla Ereğli’ye devlet yatırımı yapıldığını belirterek, “ Bu Ereğli tarihinin en büyük yatırımıdır. Kimsenin egosu Ereğli menfaatlerinden daha büyük olamaz” dedi.

Beraberinde Ak Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Mahmudoğlu ile birlikte Gazetemiz Ereğli Merkez bürosuna nezaket ziyaretinde bulanan Çakır, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile görüştü.

Çakır burada yaptığı açıklamada, Ereğli’de 100 Milyon TL’den fazla devlet yatırımı yapıldığını belirterek, kendileri için Ereğli menfaatlerinin ve yatırımlarının önemli olduğu kaydetti. Ereğli’nin mevcut sorunları için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ve mesailerinin büyük bölümünü Ankara’da geçirdiklerini anlatan Çakır şunları söyledi:

“Ereğli bizim için çok önemli. Buraya gelecek olan yatırımlarda özel sektörü teşvik etmeye çalışıyoruz. Ereğli ve Alaplı’da 4 Bin 500 civarında işsiz var. Bu işsizliği öncelikle eğitimle sonrada istihdamla aşabiliriz.   Tersanelerle ilgili dünya piyasasında 2015 yılından önce hareket olmayacağı görülüyor. Bizler vatandaşlarımızı tek tek dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yoğun bir tempo içersinde çalışıyoruz.  Ereğli-Kandilli yolu ile ilgili olumlu gelişmeler var.  Bunları görüyorsunuz.  Fen Lisesi inşaatı,  Devlet Hastanesi İnşaatı,  Adliye Sarayı, köprü inşaatı gibi çalışmalar büyük bir yol aldı. Bunu herkes görüyor”

Eser’den ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgeye yapılacak olan yatırımların her zaman bir kazanım olacağını söyledi.

Eser, Çakır ve  yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER