Ertem'den şok çıkış! "Şerefsizliktir!"

Ertem'den şok çıkış! "Şerefsizliktir!"

Ertem'den şok çıkış! "Şerefsizliktir!"

Ak Parti Zonguldak eski Gençlik Kolları Başkanı Yahya Ali Ertem sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ak Parti İl Yönetimine ateş püskürdü. Ertem, parti içinde muhalif olarak nitelendirilen kişilerin Milletvekili seçim çalışmalarına katılmasını engellendiğini belirterek bu durumu “Şerefsizlik” olarak isimlendirmesinin ardından Ak Parti Genel Merkezi ve Milletvekili adaylarını göreve çağırdı.

“ŞEREFSİZLİKTİR”
Ak Parti Zonguldak eski Gençlik Kolları Başkanı Ertem açıklamasında, “Başta İl başkanı Zeki Tosun ve yönetimindeki bazı hadsizlere, oluşturdukları SKM(seçim koordinasyon merkezi)’ni şiddetle kınıyorum. Daha önce partide görev yapmış insanların seçim çalışmaları kapsamında sayın vekilimiz Polat Türkmen beyin programına iştirak etmek istemelerinin engellenmese, muhalif grup diye adlandırarak partide hizipçilik yapıp dışlanmaya çalışılması tek kelime ile terbiyesizlik ve şerefsizliktir” dedi.

“İKİ YÜZLÜLER”
Bu şekilde hareket edenleri iki yüzlü olarak tanımlayan Ertem, “Bu hareketleriyle, partimize ve davamıza ne kadar samimiyetsiz ve iki yüzlü olduklarını birkez daha göstermişlerdir. Ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayati önem taşıyan, bir Oy’un bile büyük önem taşıdığı 24 Haziran seçimlerinde, bu hadsiz ve pervazsız hareketleriyle partimize zarar vermek tek kelimeyle hainliktir. Başta genel merkezimiz ve milletvekili adaylarımızı göreve çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Madenci 67
Madenci 67 - 6 yıl Önce

Tebrik ediyorum güzel analiz

SIRADAKİ HABER