Gazeteciler Çaturoğlu´nu ağırladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde gazeteciler ile bir araya geldi.

Gazeteciler Çaturoğlu´nu ağırladı
İHA- AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde gazeteciler ile bir araya geldi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve partili yöneticilerin de katıldığı programda ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık ve yönetim kurulu üyesi gazeteciler Faruk Çaturoğlu ile gündemi değerlendirdi.
Ziyarette konuşan ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık, “1 Kasım seçimlerine doğru giderken AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu’nu Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde konuk ediyoruz. Aynı zamanda Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve yönetim kurulu üyelerine bu gün bizim programımıza katıldıkları için hoşgeldiniz diyorum. 1 Kasım seçimlerinde Milletvekilimizin hazırlandığını biliyorum. 7 Haziran seçimlerinde yoğun bir çalışma yapmıştı. 7 Haziran seçimlerinden sonra da il genelinde önemli ziyaretler yaptı. ZGC’yi de ziyaret etti. Zonguldak’ın önemli sorunlarına değindi. İlçelerde ve merkezi olsun yolu, tüneli, yatırımı, istihdamı, işçi alımı hepsi ile ilgili görüşmelerde bulundu. Tabii ki Zonguldak’ın sorunları var. Tabii ki devam eden çalışmalar var. Önemli konularımız var” diye konuştu.
1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Seçimleri değerlendiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise “1 Kasım’da inşallah Türkiye’de seçimi hep birlikte icra edeceğiz. Bizler teşkilat olarak 7 Haziran seçimlerinden çıktıktan sonra genel olarak bir seçim bittikten sonra akabinde diğer seçimin hazırlıkları teşkilat olarak bizde başlıyor. Biz seçim olsun olmasın teşkilat olarak çalışmalarımızı yürüten parti bireyleriyiz. Bununla ilgili de 7 Haziran seçimlerinden sonra akabinde milletvekillerimizle bölgede çalışmalarımıza başladık. Tekrar seçim gündeme geldikten sonra bunu seçim çalışmalarıyla birleştirerek bu tip programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Zonguldak’ta hizmetin büyümesi kalkınmanın artması anlamında ve Türkiye’deki istikrarın devam etmesi anlamında seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımıza özellikle bu konuları vurgulayarak seçmenlerimizden destek istiyoruz” dedi.
AK Parti’nin anketler ve bilimsel siyasi çalışmalara ağırlıkla önem veren bir parti olduğunu belirten Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti- MHP koalisyonuna dair de şu ifadelere yer verdi:
“ 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tabloyu kısaca özetlemek gerekirse vatandaşımızın özellikle büyük çoğunluğunun arzu ettiği şey bir AK Parti - MHP koalisyonuydu. Buradan iddialı bir şey söyleyeceğim. AK Parti bu güne kadar dünyada gelmiş geçmiş siyasi partilerin içerisinde araştırmaya ve bilimsel siyasi çalışmalara en fazla ağırlık veren partilerden bir tanesidir. Dünyada da sayılı partilerden bir tanesidir. Partimiz sıklıkla vatandaşımızın ne istediğini ne arzu ettiğini, yönünü, yönelişini bunları ölçmek amacıyla çok sık anketler yaptırır. Bunları da ciddi kuruluşlara yaptırır. Parti içerisinde var olan parti politikaları, seçmenden alınan yönelişlere göre de şekillenir ve o güzergahta devam eder. İlk yaptığımız araştırmalarda yüzde 70 oranında bu koalisyona sıcak bakılıyordu. Ancak halen de gördüğünüz gibi ‘Hayırcı’ zihniyetini devam ettiren Devlet Bahçeli, daha ilk akşamdan bütün koalisyon ve iktidar seçeneklerine kapıyı kapatan bir konuşma yaptıktan sonra, erken seçime dair ‘Hodri Meydan’ dedikten sonra o gün zaten biz arkadaşlarımızla bunu paylaştık. Dedik ki ‘Erken seçim çanları çalıyor.’ Çalışmalarımızı da ona göre dizayn ettik. Ülkemizin ve bölgemizin kalkınması noktasında dur durak bilmeden, olağanüstü çabayla bir çalışma sergileyerek bu işlerin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.”
Çaturoğlu, konuşmasında CHP’yi de eleştirdi. Zonguldak’ın sorunlarına da değinen Faruk Çaturoğlu, 1 Kasım seçiminden sonra daha fazla çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER