GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
gundemeregli.com-Devrek Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan adayı tarafından ilçede görev yapan basın mensupları için kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde DP Belediye Başkan adayı Vedat Atasoy tarafından ilçede görev yapan basın mensuplarına yönelik kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Devrek Öğretmen Evi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Devrek Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Vedat Atasoy,” Yaklaşık bundan bir buçuk ay evvel DP Devrek Belediye Başkan adaylığımı açıklarken de beni yalnız bırakamamıştınız ve yine bu gün sizlerle olmanın mutluluğunu yaşarken, ilçemizin sorunlarını ve çözümlerini birlikte görüş alışverişinde bulunmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız.
İlçemizin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını çözümleri dahilinde bilmekteyim. Sön günlerde kamuoyunu ve bizlere zaman zaman tedirginlik veren ve ayrıca günlük oluşan sıkıntılardan da haberdar olduğumu sizlerle paylaşmak ve sizler aracılığınızla Devrekli halkımıza bildirmek istiyorum.
İlçemizde inanılmaz derecede otopark sorunu yaşanırken adım başı kazıklarla karşılaştığımızı, hastanemizde doktor açıklığını, PTT de personel eksikliğini, Pazar yerindeki eksiklikleri, ilçemizden alınan taburun gitmesiyle yerine ne olacağının çeşitli söylemlerin dahilinde ilçemize faydası olmayacak önerilerin olduğunu birde bu kadar sorunların içinde göç veren bir ilçe olduğumuzu biliyorum. İlçemizde işsizlerin, evsizlerin olduğu emekli ve memur kenti olduğu herkes tarafından bilinmekte. Aslında bahsettiğimiz gördüğümüz ve göremeyip te bilmediğimiz sorunlar gözümüzde büyütülecek çözümü yok bunların diye düşünülmesi imkansız olarak görüyorum. Allah’ın izniyle 2014 yerel seçimlerinde hizmet yarışında bu yarışı tüm insani değerlerim ve almış olduğum kararlarım doğrultusunda önce insan şiarıyla Devrek sevgimle, hizmet sevdamla başarılı bir şekilde halkımızın teveccühüyle kazanacağımla Devrek halkıma güvenerek aday olduğumu siz değerli basın mensuplarının bulunduğu böyle bir ortamda tekrar yenilemekten mutluyum” dedi.
Düzenlenen toplantıda ilçe başkanı ve yönetim kuruluda hazır bulundu
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER