HASAN GEMİCİ´DEN TEKİN´E TAM DESTEK

HASAN GEMİCİ´DEN TEKİN´E TAM DESTEK
gundemeregli.com-Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve 20. ve 21. Dönem Zonguldak Milletvekilli Hasan Gemici, CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin’e destek olmak amacıyla Alaplı’ya geldi.

Alaplı ilçesine gelişinde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Gemici bir süre Tekin’in merkez seçim bürosunda dinlendikten sonra başta Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç olmak üzere esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerde ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatan Gemici,  30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde CHP’nin Adayı Tekin’e oy isteyerek, CHP’li Belediyelerin ülke genelinde ortaya koyduğu başarılardan bahsetti.

Tekin’in Alaplı için bir şans olduğunu ve kendisine sahip çıkılmasını da isteyen Gemici, Bakanlığı döneminde Alaplı’ya büyük hizmetler yapmak için çalıştığını kaydederek yerelde de ise Tekin’in Belediye Başkanı olması halinde büyük projeler hayata geçireceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Bir süre Alaplı ilçesinde esnafların hal ve hatırı soran Gemici’ye ziyaretleri esnasında CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Belediye Meclis Adayları ile partinin Kadın, Gençlik Kolları ile çok sayıda üye eşlik etti.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER