HERKES BU ANKETİ KONUŞUYOR

HERKES BU ANKETİ KONUŞUYOR
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde özel bir firma tarafından AK Parti’nin Belediye Başkan Adayının belirlenmesine yönelik olarak anket düzenlendiği bildirildi.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesine seçim takvimi işlerken kamuoyu anketleri de hızlı bir şekilde devam ediyor.

Alaplı İlçesinde özel bir firma tarafından yaptırılan ankette, deneklere “Belediye başkan adayı olarak kimleri görmek istersiniz?” Sorusunun yanı sıra, Ak Parti’de aday olması muhtemel isimler belirlenmeye çalışılıyor.

Ankette deneklere, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti Alaplı Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Mali Müşavir Emrullah Erdoğan’dan hangisini Ak Parti’nin adayı olarak görmek istersiniz sorusu yöneltiliyor.

Özel bir şirket tarafından yaptırılan anketi, AK Parti genel merkezinin mi, yoksa Ak Parti İl Başkanlığı tarafından mı yaptırıldığı anlaşılamadı.

Aday olmayacaklarını açık açık ifade etmelerine karşın, Celil Uzun ile Hüseyin Öztürk’ün listede yer alması  dikkat çeken farklı bir ayrıntıydı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 07:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
YILDIRAY YILDIRIM
YILDIRAY YILDIRIM - 11 yıl Önce

BAĞIMSIZ ADAY OLUYORUM...ANKETTEKİ Amail.comDAYLAR HİKAYE

SIRADAKİ HABER