HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU; TEKİN Mİ KAZANIR, ÇİMENOĞLU MU?

Alaplı´da aylardır herkesin merak ettiği, Ak Parti´nin Alaplı adayı,Nevzat Çİmenoğlu mu olur, Faruk Çaturoğlu sorusu resmi olmasada yanıtını Çimenoğlu cevabı ile bulurken, şimdi seçimleri Nuri Tekin mi, yoksa Nevzat Çimenoğlu mu? kazanır sorusu gündemde.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU; TEKİN Mİ KAZANIR, ÇİMENOĞLU MU?
gundemeregli.com-Resmi olarak açıklanmasa da AK Parti´nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile CHP´nin adayı Nuri Tekin kıyasıya bir mücadeleye girecek.
 
Seçim çalışmalarını cenaze ve düğün ziyaretleri ile sınırlı tutan Çimenoğlu´na karşılık olarak Tekin ise ziyaretlerin yanı sıra afiş ve pankartlarla seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Ak PArti´nin adayının kim olursa olsun kendisi için fark etmeyeceğini belirten Tekin, Çimenoğlu yada bir başkası CHP olarak ipi göğüsleyeceklerini kaydetti.
Seçim çalışmalarında kullanılmak üzere partiye otobüs satın aldıklarını ve vatandaşın istek ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceklerini kaydeden Tekin,  “30 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Alaplı Belediye Başkanlığı kazanmak için parti olarak var gücümüzle çalışacağız. Bunun için genci yaşlısı, partili partisiz hepimiz kenetlenmiş durumdayız. Çalışmalarımızı devam ediyoruz. Seçim çalışmalarında kullanmak için otobüs aldık. Ayrıca şehrin değişik noktalarına afişler asıyoruz. Akşamları ziyaretlerimiz devam ediyor. Alaplı Belediyesini CHP saflarına kazandıracağız.” Diye konuştu.
Seçimlerin iki iddialı partisinin adayının ipi göğüslemek için nasıl bir çalışma yapacakları büyük merak konusu.
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER