Hüseyin Özbakır, seçim çalışmalarını Ereğli´de sürdürdü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Ereğli’ye bağlı 4 köye giderek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Hüseyin Özbakır,  seçim çalışmalarını Ereğli´de sürdürdü


AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır,Ereğli’ye bağlı 4 köye giderek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milletvekili adayı Özbakır, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakırve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Uludağ, Karakavuz, Akköy ve Cömlekci köyü’ndevatandaşlarla bir araya gelerek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgilerverdi.

BAŞLANĞICI ÖZBAKIR YAPTI, GOLLERİ ÇAKIR VE UYSAL ATTI

Köy ziyareti turu öncesi milletvekili adayı Özbakır,Sağlık-Sen’in düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvası kapsamında oynanandostluk maçın başlama vuruşunu yaptı. Dostluk maçında forma giyen aynı takımda EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti İlçe başkanı Fatih Çakır, uyumlupaslaşmalarıyla güzel goller kaydetmesiyle, saha kenarında maçı izleyen milletvekiliadayı Özbakır, gollerin sevincine alkışlayarak ortak oldu.

Yapılan dostluk maçı sonrası Milletvekili adayı Özbakır veİlçe Başkanı Çakır seçim çalışmaları kapsamında Ormanlı’ya geçti. Ormanlıbeldesi’nde Özbakır ve Çakır partisinin seçim bürosuna uğrayarak partililerlebir araya geldi.

Ormanlı’da Özbakır ve Çakır’ın  vatandaşlarla selamlaştıktan sonra, gittiği köylerin girişinde karşılandılar.

ÇAKIR,“TABİKİ BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLACAK”

Uludağ, Karakavuz, Akköy ve Cömlekci köyü ziyaretinde AKParti İlçe Başkanı Çakır, vatandaşları şu şekilde bilgilendirdi;

Bizden öncede siyasilervardı eğer onlar başarılı siyaset yapsaydılar, bu millet AK Parti’yi iktidarataşımazdı. Becerisiz yöneticilerden AK Parti doğmuştur. 13 yıldır da Türkiye’deçok iyi işler yapmıştır. Çok fazla söze gerek yok. Türkiye’nin etrafı yangınyeri. Süriye, Irak, Mısır’da her tarafta karışıklık ve savaş var. Bizimülkemizi de karıştırmak istiyorlar. Bakın biz şimdi huzurlu bir şekilde akşam,gündüz istediğimiz yerde oturabiliyoruz. Ne olacak diye kaygımız yok. Yarınemekli maaşınızı bankamatiğe soktuğumuz zaman acaba maaşı alamayacağım diyebiri kaygı yaşıyor musunuz? yaşamıyorsunuz. AK Parti dönemi öncesi maaşlarödenemeyecek duruma getirmişlerdi. Bundan sonra daha iyi olacak tabiî ki. AKParti çıtayı yükseltmiştir. Bundan sonrada teşvikler vererek işsizliğibitireceğiz. Kazandıkça bunu milletin yararına yansıtacağız.”

ÖZBAKIR, “NESÖYLEYEBİLİRLER, NE SAĞLAYABİLİRLER”

Milletvekili adayı Özbakırise köy toplantılarında şunları belirtti;

“Öncelikle sakın benim içinbaşsavcılık yapmıştır, yanına yanaşılmaz şekilde bir endişeniz aklınızagelmesin. Ben Zonguldak’ı kalkındırmak için Ankara’ya gidiyorum. Diğerpartililerin adayları bunu ne söyleyebilir, ne sağlayabilir. Zatensöyleyemiyorlar. Onlar atıyor 2 maaş ikramiye bilmem ne diye. Onlar AK Partiyikıyalım ondan sonra Türkiye’yi de borçlandırılıp ne olursa olsun şekildedüşünceleri. Sizlerden isteğimiz  AKPartiye güçlü destek verin Türkiye ve Zonguldak’a daha faydalı olalım. Bizlersize hizmet etmeye adayız. Bizleri çok karşılamanızdan dolayı teşekkürediyorum.”

AK Parti Milletvekili adayıÖzbakır ile İlçe Başkanı Çakır’ın konuşmalarını hak verdiklerini vatandaşlarhiç durmadan 2-3 dakika alkışlayarak gösterdiler.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER