İLÇE TEŞKİLATIMA, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA VE EREĞLİ HALKINA GÜVENİYORUM

İLÇE TEŞKİLATIMA, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA VE EREĞLİ HALKINA GÜVENİYORUM
 
gundemeregli.com-Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Bizlere bu zaferi tattıranları, hiçbir zaman unutmayacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılan bu toplantının amacı geleceği görmektir ve Birbirimize tavsiyelerde bulunmaktır “dedi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonunda gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl, İlçe ve belde teşkilatları, Ak Partili Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın katılımıyla gerçekleşen ilk danışma kurulu toplantısı’nın ana teması yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriydi.

AK Parti Zonguldak İl, İlçe ve belde teşkilatları, Ak Partili Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Genel Merkezinin seçim stratejileri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantının divan kurulu tarafından yerel seçim süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde örgüt bazında çalışmalar ele alındı.

BİZLERE BU ZAFERİ TATTIRANLARI, HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM

Toplantının dilek ve temenniler kısmında bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde el-ele vererek; bir bütün olunması gerektiğinin altını çizdi.

Uysal konuşmasında : “Sözlerime başlamadan önce öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bizlere bu zaferi tattıranları, hiçbir zaman unutmayacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılan bu toplantının amacı geleceği görmektir. Birbirimize tavsiyelerde bulunmaktır. Adayımız kim olursa olsun, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için el-ele kilitlenmemiz lazım. Bizler bir takımız, büyük bir aileyiz, güçlü bir aileyiz. Birbirimizden ilham vermemiz lazım. Birbirimizin açıklarını aramak yerine, birbirimize destek olmamız ve pozitif düşünmemiz lazım. Ben buna inanıyorum. Her nasıl Ereğli’deki seçimi bu inançla kazandıysak, “Bize Allah yeter, millet yeter” dediysek, yaklaşan seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu yolda İlçe teşkilatıma, çalışma arkadaşlarıma ve Ereğli halkına güveniyorum. “, ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER