İSTİFALARIN SIR PERDESİ ARALANDI: ANKET Mİ?

İSTİFALARIN SIR PERDESİ ARALANDI: ANKET Mİ?
gundeeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediyesi´nde Turan Çınar ve Cevat Aydın dönemi sona erdi. İstifaların gerekçesinin belediyenin yaptırdığı son anket sonuçlarının olduğu iddia ediliyor.
Her iki isimde sürpriz bir şekilde birer gün arayla istifa etmesi Ereğli Belediyesinde neler oluyor? sorusunu akıllara getirdi.
 
Başkan Yardımcısı Cevat Aydın´ın önceki gün istifasının ardından, Başkan Yardımcısı Turan Çınar da dün görevinden istifa ederek ben yokum dedi
Belediye Meclisi kontejanından Kdz. Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık tarafından atanan her iki isminde yerine şimdilik kimlerin atanacağı belli olmazken, Posbıyık  her iki isminde istifasını hemen işleme aldırdı.
Posbıyık ile hareket eden Çınar ve Aydın´ın, başkan yardımcılıklarından istifa etmesinin ardında kulislerde belediyenin yaptırmış olduğu anketen çıkan sonucun etkili olduğu konuluşuyor.
Bilindiği gibi Ereğli Belediyesi kısa bir süre önce vatandaşın belediye çalışmalarını nasıl bulduğuna dair anket yaptırmış bu ankette beklenenin altında sonuçlar ortaya çıkmıştı.
 Bu anketten çıkan sonuçlar her iki isminde istifasını zemin hazırladı.
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2013, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER