Kalfalık dönemi bitti, Ustalık dönemi başladı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 23 Kasım’da yapılacak olan İlçe Kongresinde yeniden Aday olduğunu açıkladı.

Kalfalık dönemi bitti, Ustalık dönemi başladı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 23 Kasım’da yapılacak olan İlçe Kongresinde yeniden Aday olduğunu açıkladı.

Genel merkezin İl başkanlığı aracılığı ile Geçtiğimiz Cuma günü Ereğli İlçe Başkanlığına yeniden aday gösterildiğini belirten Çakır,”Yeni dönem için 23 Kasım 2014 Pazar günü Gülüç Büyük Anadolu otelde gerçekleştireceğimiz kongrede adaylığımı açıklıyorum “dedi.

Çakır ilçe binasında gerçekleştirdiği toplantıda, Bundan önceki dönemde Kalfalık dönemi yaşadıklarını ve bundan sonraki süreçte ise Ustalık dönemi yaşayacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Malumunuzun üzerine Genel merkezimizin İl başkanlığı aracılığı ile Geçtiğimiz Cuma günü Ereğli İlçe Başkanlığına yeniden aday gösterilmemiz noktasında tavsiye kararını açıklanmış bulunuyorlar kamuoyuna, Bize bugün (Pazartesi ) itibari ile yeni dönem için Pazar günü yapacak olduğumuz Anadolu Otel’de saat:12.00’de gerçekleştirecek olduğumuz kongrede Adaylığımızı buradan açıklıyoruz. Ereğlimize, Zonguldak’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tabii Bu kararın alınmasında Genel Merkezimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen her ne kadar kamuoyunda yanlış yönlendirilmelerle, yanlış algılar oluşturulmaya çalışılsa da çok kıymetli Milletvekilimiz Prof.Dr Ercan Candan, İl Başkanımız Hamdi Uçar, Diğer Milletvekillerimiz Özcan Ulupınar, Eski Meclis Başkanımız Köksal Toptan, Koordinatör Milletvekilimiz Ali Er Çoşkun, Bölge Koordinatör Milletvekilimiz Alev Dedegil ve Teşkilat Başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun referansı ile bu göreve talip olduk, Bizlere bu görevi tebliğ ettiklerinden dolayı hepsine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

“BUNDAN SONRAKİ DÖNEM USTALIK DÖNEMİ OLACAK”

İnşallah bundan önceki dönemde biz buna çıraklık yâda kalfalık dönemi diyebiliriz. Bundan sonraki dönem Ustalık dönemi olacaktır, Ereğli’nin köklü meselelerinde Ankara’da Milletvekillerimizle, Ereğli’de Belediye Başkanımızla İl Teşkilatımız ve İl Başkanımızla hep birlikte, Ereğlimize ve Bölgemize hizmet etmeye çalışacağız, Sayın Başbakanımızın Dediği gibi yeni Türkiye, Bizde Ereğli’de diyoruz ki, Yeni Ereğli, Birlik beraberliğin En üst düzeyde sağlanacağı, Bir tarafımızda Milletvekilimiz Ercan bey’i, Bir tarafta Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’la birlikte, El Ele, Omuz, Omuza Ereğli halkımızın bizden beklediği seçim dönemlerinde de sık sık ifade ettiğimiz hizmetlerimizi Ereğlimize birlikte, gerçekleştireceğiz, Bundan dolayı hiç kimsenin şüphesi olmasın, Biz teşkilatımızdan aldığımız, Halkımızdan ve delegelerimizden aldığımız güç ile Ereğlimize büyük hizmetler yapacağız, Bunuda buradan açıkça ifade etmek istiyorum,”dedi.

“YENİ YÖNETİM KURULU HANGİ PRENSİPTE BELİRLENECEK”

Çakır, konuşmasının ardından gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen Yeni yönetim kurulunu hangi prensipler doğrultusunda belirleyeceksiniz sorusuna ise şu şekilde cevap verdi; “Bizim genel merkezimiz, her alanda profesyonel bir kadro ile çalışıyor, Yani nedir? Biz delegelerimizi belirlerken, Bize belirlediği kriterler çerçevesinde, Üst kurul delegemizden tutun, Yönetim kurulu üyelerimizin oluşturulmasında dahi Genel merkezimizin belirlediği kriterler var, Nedir? Toplam sayının 3/1 i kadar, Üniversite mezunu,3/1’i kadar genç nüfusu,3/1’i kadar da yaklaşık söylüyorum, hanım kontenjanı vardır. Bunlar çerçevesinde en üst düzeyde istişareyi yapacağız, Nedir? Bizim adaylığımız Cuma günü açıklandı. Bundan sonrada bütün İlçe Başkanlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz, Belediye Başkanımızla İstişare yapacağız, Sayın milletvekilimiz Mardin’deydi gelemediler. Ankara’ya geldikleri zaman, kendileri ile istişarede bulunacağız, Hep birlikte Ereğli’yi kucaklayan bütün kesimlere ulaşabileceğimiz herkesin, yani bizlerinde listede şu var, Bu isim var diyebileceği bir isim liste oluşturmak zorundayız.2015 Seçimleri Türkiye ve Zonguldak için çok önemli bir seçim, Bundan sonraki süreç biraz daha rahat geçecek, seçimlerin olmadığı 2019’a kadar bir takvim planlanıyor. Ama 2015 seçimlerinde Zonguldak’tan 1 milletvekili daha fazla nasıl çıkartırızın hesabı içerisinde ondan dolayı kucaklaşmamız lazım. Bizim Partimizde Üst düzey çatışma fikir ayrılıkları yok, bizler hep birlikte istişare ile yöneteceğiz,hem yerelde, hem genelde daha güzel bir Ereğli için Mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıya,Ak Parti Eski ilçe Başkanı Erol Şahin, Alaplı Eski Belediye Başkanı Dr Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti İl genel Meclis üyesi Rıfkı Gültekin, AK Parti Ereğli Belediye Meclis üyesi Yusuf Kalay, AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk, Mahalle ve köy temsilcileri, kadın kolları yönetimi ve delegelerin katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER