KARTAL, ÇOK SERT KONUŞTU

KARTAL, ÇOK SERT KONUŞTU
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, AK Parti’nin Kdz. Ereğli’deki İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına yüklenerek, Çaylıoğlu belediyesini batıran adamı birinci sıraya, Bir dilekçe yazamayan, bir paragraf yazı okuyamayan adamı da ikinci sıraya yazmışlar. Bu adayların gerçek durumunu gördükçe vatandaşların CHP’ye yönlendiğini görüyoruz.” Dedi.
Köylerde Ak Parti’nin iktadar gücünü kullanarak yol kenarlarına parke taş ve boru ile doldurduğunu kaydeden Kartal, Gazetemiz Gündem’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kartal, 30 Mart seçimleri öncesinde CHP’ye büyük sevgi gösterilerinde bulunduğunu belirterek,  Kdz. Ereğli, Ormanlı, Kandilli ve Gülüç Belediye seçimlerini kazanarak Kdz. Ereğli Belediyeler Birliğini kuracaklarını da söyledi.

Yerel seçimlerde Ereğli’deki hedeflerinin yüzde 75 oy alarak 31 Belediye Meclis üyesi çıkarmak olduğunu kaydeden Kartal, İl Genelde ise en az 5 üye çıkaracaklarına inandıklarını kaydetti

Yaptığı açıklamada, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri ile belediye başkan adaylarına da yüklenen Kartal şu görüşlere yer verdi:

HEDEF YÜZDE 75 İLE 31 MECLİS ÜYESİ

“Biz CHP Kdz. Ereğli ilçe örgütü olarak seçimlere 10 gün kaldı. Çalışmalarımızın büyük bir çoğunluğunu tamamlamış durumdayız. Gerek şehir merkezinde, gerekse beldelerimizde gerek köylerimizde girmediğimiz mahalle, girmediğimiz köy, girmediğimiz belde kalmadı. Sadece ufak tefek ziyaret programlarımız var, bunları da son 10 gün içersinde tamamlayıp, seçim çalışmalarımızı tümüyle bitirmiş olacağız.

Biz yaptığımız seçim çalışmalarında şunu gördük; Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığını ile ilgili sahaya çıktığımız andan itibaren oy oranlarımızın gittikçe artığını gözlemekteyiz. Bu bizi oldukça sevindiriyor. 30 Mart yerel seçimleri için ortaya koyduğumuz yüzde 75 oy oranı ve 31 Meclis Üyesi adayı hedefimize doğru yürüyoruz. Bu kimseye aldatıcı gelmesin. Bu dönem Kdz. Ereğli’de büyük bir patlama yapabileceğimizi görüyoruz. Büyük bir aksilik olmazsa beldelerimizde de köylerimizde de halkımızın CHP’ye yoğun ilgisini gözlemekteyiz. Gerek Ereğli’de beldelerde ve köylerde oy patlaması yaparsa bu bizim için hiçte sürpriz olmayacak, haliyle buda kimseyi şaşırtmasın. Tabi Kdz. Ereğli’nin sorunlarını biz çok iyi biliyoruz. Tabi diğer partilerde burada seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. O partilerin adaylarının hiç birisinin Ereğli’nin sorunları çözecek birikimlerinin olmadığını gözlemlemekteyiz. Alanlara çıkamıyorlar zaten, yeterli projeleri yok. Öteden beri ben şunu düşünüyorum, Kdz. Ereğli’de Belediye Başkanı olmak. Kurtlar sofrasında dans etmek gibi bir şeydir.

Burada bilgi birikimli bir aday bulamazsanız eğer bu işi yapamazsınız. Bizim adayımız dışındakilerin hiçbiri de Ereğli’nin yükünü kaldırabilecek donanım ve birikimde değil. Vatandaşların bu adayların gerçek durumunu gördükçe bu adayların etrafında bulunan isimlerin CHP’ye yönlendiğini görüyoruz. Bu bizim yüzde 75 oy ve 31 Belediye Meclis Üyesi çıkarma hedefine yaklaştığımızı gösteriyor.

3 BELDEYİ DE ALACAĞIZ

Biz 3 Beldemizde de seçimlere asılıyoruz. En iyi adaylarla, en temiz, en birikimli adaylarla yola çıktık. Gerek Ormanlı, Kandilli ve Gülüç’te seçimleri alabileceğimizi görüyoruz. Vatandaşlarımızın CHP’nin tüm adaylarına karşı yoğun ilgisi var. Umutlarımız gittikçe artıyor.

Ormanlı, Gülüç ve Kandilli’yi alarak Kdz. Ereğli Belediyeler birliğini kuracağız ve 30 Marttan sonra Ereğli’de yeni bir hamle ile bölgenin sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. Sizin anlayacağınız yeni bir sayfa açılacak CHP ile Ereğli’de….

HEDEF EN AZ 5 İL GENEL MECLİSİNİ ALMAK
İl Genel ile ilgili çalışmaları sürüyor. Yetenekli birikimli çalışkan üreten ve genç bir ekip kurduk. Köy köy dolaşıyoruz. Köylerde hiç görmediğimiz ilgi ve coşkuyla karşılaşıyoruz. Bizim il genel meclisinde hedefimiz en az 5 i yakalayabilmek bu sayıyı çıkarmamak için hiç bir nedeni yok. Ereğli’nin sorunlarını birikti, Ak Parti döneminde hiçbir sorun çözülmedi. Seçim öncesi köylerde yaptığımız çalışmalarda görüyoruz; Parke taşları, su boruları yol kenarına dizilmiş, her seçim dönemi olduğu gibi bu seçim döneminde de iktidar gücünü kullanarak parkeydi, su borusuydu dağıtılıyor. Köyleri aldatma yoluna doğru gidiyor bu bile onları kurtaramayacak.

ÇAYLIOĞLU BELEDİYESİNİ BATIRDI

Çaylıoğlu belediyesini batıran adamı birinci sıraya İl Genel Meclisi Adayı koymuşlar. Çalışma azmini heyecanını kaybetmiş 10 yıllık AK Parti belediye Başkanlığı döneminde Çaylıoğlu’na hiçbir hizmet üretememiş adamı birinci sıraya koyarsanız sonuçta köylülerin tepkisi ile karşılaşacaksınız, bunu tepkileri göreceksiniz. Yine İl Genelde İkinci sıra adayı da bizden ayrılanan bir isim. Ali Tarakçı bir dönem bizim partimizdeydi biliyorsunuz. 2011 köylere hizmet götürme birliğine seçtirmiştik. Köylere hizmet üretmedi. 2012 de seçtiremedik. Köylere hiç hizmet götürmedi. Gitti çayırlıda kasada oturdu para kazanmaya baktı. İktidar partisinden olmak hizmeti almayı sağlayamıyor Tarakçı’nın bugüne kadar bir tane önergesini göremedik. Bir dilekçe yazamaz. Bir paragraf yazı okuyamaz. Biz CHP olarak hem merkezde hem köylerde, hem de beldelerde güçlüyüz. 30 Mart seçimlerinde sandıkta patlama olacak. Bunu herkes görecek”

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER