KARTAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ..

KARTAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ..

gundemeregli.com- CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, İş kazalarından, mecliste yaşanan tartışmalara kadar pek çok konuya açıklık getirdi.

Kartal partide düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kartal açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Ulupınar, konuşmasını büyük bölümünü Kdz.Ereğli belediye başkanı Halil POSBIYIK´ a ve CHP´ye saldırarak diğer kısmını da tüm Türkiye´yi yanıltacak yanlış bilgilerle tamamladı.

Ulupınar kendine göre Kdz.Ereğli´de yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili bir günah keçisi yaratmanın gayretinde kendi yetersizliklerini AKP´nin Kdz.Ereğli´nin sorunlarının çözümüne dönük, inandırıcı hiçbir projelerinin olmadığı gerçeğini örtbas etmek için çırpınıyor bunu yaparken de yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali saldırıyor.

Ulupınar 2003 yılında tersaneciler Kdz.Ereğli´de yatırımlara başlarken belediye başkanı Halil POSBIYIK´ dı tersane yatırımlarına yer konusunda en büyük desteği Kdz.Ereğli belediyesinin sağladığını herkes biliyor. Tersaneleri yeniden canlandıracak bir proje geliştirdiniz de Halil POSBIYK mı ? engel oldu.

Maden ocaklarına işçi almak istediniz de Halil POSBIYIK mı ? karşı çıktı. Zonguldak ´da Kdz.Ereğli de ekonomiyi canlandırıcı işsizliği önleyici bölgesel yada sektöre teşvik ve destekleme getirdiniz de Halil POSBIYIK mı Sizi engelledi.?

10 yıllık AKP iktidarı olarak Kdz.Ereğli belediyesinin ne yapmasını istediniz de yerine getirilmedi.? Hem yollarımızı tamamladık diyerek yalan söylüyorsunuz hem de inşallah 2013´de bütün yollarımızı bitireceğiz diyorsunuz. 2013 yılı bütçesinden ayırdığınız ödenekle ne Ereğli Devrek yolu tamamlanır nede Ereğli köy yolları köstebek yuvasından kurtulabilir.

mecliste yaşanan her kavgada sizi en önde görüyoruz. 4+4+4 eğitim yasası ve diğer yasa görüşmelerinde çıkan kavgalarda siz hep en öndesiniz. Siz meclisin kabadayısı mısınız ?

Milletvekilliği saygın ciddi ve kutsal bir iştir. Size naçizane tavsiyem AKP meclis grubunu badigartlığından vazgeçiniz yüce meclisin kürsüsünde bu tür çapsız konuşmalarla, 75 milyon Türk halkının önünde Zonguldak ´lıların yüzünü kızartmayınız.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2012, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER