KARTAL’IN ADAYI, POSBIYIK

KARTAL’IN ADAYI, POSBIYIK

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine mevcut Başkan Halil Posbıyık ile gireceklerini belirtti.

Kartal konu ile ilgili olarak gazetemiz Gündem’e yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmaların devam ettiğini belirterek Posbıyık’ın adaylığı konusunda en ufak bir engelin bulunmadığını ve adaylığının şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Ereğli’de CHP olarak seçimleri yine kazanacaklarını ve bunun yanı sıra Gülüç beldesinde de 20 yıl aradan sonra CHP’ye kavuşturmayı arzuladıklarını anlatan Kartal, Kdz. Ereğli’de CHP’nin hizmetini sürdüreceğini ifade etti. 30 Mart 2014 tarihinde seçim sürecine girilmesiyle birlikte aday adaylığı müracaatları sürerken CHP Ereğli’de adayını şimdiden ilan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, gazetemize yaptığı açıklamada, Posbıyık’ın CHP’nin adayı olduğunu resmen açıkladı.

SADECE CHP’LİLERE DEĞİL; EREĞLİLİLERE HİZMET VERİYOR

Posbıyık’ın sadece CHP’lilere değil, düşüncesi ne olursa olsun tüm Ereğlililere hizmet veren bir belediye başkanı olduğunun altını çizen Kartal şunları söyledi:

Biz parti olarak Posbıyık’ın çalışmalarından memnunuz. Bu kadar yoğun çalışan bir belediye başkanını aday göstermemek olmaz. Kendisi bizim 30 Mart 2014 yerel seçimleri için adayımızdır.

Posbıyık Ereğli’ye çok güzel şeyler yaptı. Yapacakları daha bitmedi. Neden CHP kendisini aday göstermesin ki, bizim adayımız Posbıyık’tır. Seçim yarışına biz Posbıyık ile gireceğiz. Seçimlerde Ereğli’yi CHP’li belediye ile hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Gülüç beldesini de 20 yıldır alamadıklarını hatırlatan Kartal “ Gülüç’ten partimize yoğun bir talep var. Hepsi birbirinden değerli isimler Gülüç’te de seçimleri alacağız ve 20 yıllık hasrete son vereceğiz. Diğer beldeler gibi Gülüç’te bizim için çok önemli. Partimiz Ereğli’de bu seçimlerden güçlenerek çıkacaktır.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER