Kaya'dan önemli açıklamalar

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın Alaplı İlçesine yoğun bir partili grubu tarafından karşılandı.

Kaya'dan önemli açıklamalar

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Alaplı İlçesine gelerek, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandumda vatandaşların Evet  oyu kullanması için çeşitli açıklamalarda bulundu. 

GÜÇLÜ HÜKÜMETLER OLACAK 

Alaplı Çalışkanlar Düğün salonunda bugün saat: 10.00da başlayan programda Kaya, ülke gündemini değerlendirdikten sonra 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandumun ülke adına hayati önemi bulunduğunu belirterek, Evet oyu kullanmaları için davetlilerden destek istedi.

Erol Kaya şunları söyledi: Referandum da güçlü bir evet çıkacağına inanıyorum. Bu ülkenin kaderini etkileyecek önemli bir dönem. Sadece broşür göndermeyin, okuyun. Hayırları da okuyun ama bizim yazdıklarımızı da yanına koyun. Eski ve yeni maddeler nelermiş. 2 büyük şey olacak; istikrar olacak güven olacak, güçlü bir hükümet olacak. Bir belediye başkanı seçim kaybedince, bir daha oy verirmisiniz? Bu ülkede ilk defa güçlü hükümetler olacak. Belediye başkanı için de o şehir ile ilgili aidiyettir. Cumhurbaşkanı için de bu ülkenin insanı olsun, bize benzesin isteriz. Eğer bunu yaptığınızda ne olacak? Bu ülkeyi yönetecek insanı biz seveceğiz.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun konuşmasında, Halk oylaması öncesinde, Vatandaşlarımıza giderek bilgiler aktarıyoruz. Teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum. Referandumda, Alaplı ve Zonguldakta en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum. şeklinde konuştu.

UYSAL TARİH YAZACAĞIZ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise; referandumda önemli bir başarı elde edileceğini belirterek, Bizler Alaplı olarak Ereğli olarak bir kez daha tarih yazacağız. Ülkemiz ileri gitmesi, yerinde saymaması için güçlü Türkiye için evet diyeceğiz. Ülkemizi bölmek isteyen PKK ve FETÖ gibi Terör örgütlerinden kurtulmak için büyük ve güçlü Türkiye için kararımız net kararımız evet diyeceğiz. Erol beyi, Alaplı da doğduğum yerde karşıladığım için mutlu oldum. ifadelerini kullandı. 

YANLIŞ SÖYLEMLERİ DÜZELTECEĞİZ
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, yanlışları anlatmak adına çalıştıklarını kaydederek, Kamuoyunda halk oylaması hakkında yazılan yalan yanlış söylemler için, doğrusunu öğrenmek için Kahvaltı düzenledik. Referandumun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  ifadelerini kullandı.
 
Gerçekleştirilen programa AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, oda ve dernek başkanları, Gençlik kolları, kadın kolları, muhtarlar katıldı. 
 
 
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER