Köylülerin sorunlarını dinlediler

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçesindeki bazı köylere giderek köylülerin sorunlarını dinledi.

Köylülerin sorunlarını dinlediler

 AKParti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli´deki bazıköylere giderek köylülerin sorunlarını dinledi.

Ereğliİlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve Yönetim Kuruluüyeleriyle birlikte milletvekili adayı Çaturoğlu, Yeşil köy, Toyfanlı veFındıklı köyünde alkışlarla karşılanarak, vatandaşların dertlerini vebeklentilerini dinledi.

Yeşilköy, Toyfanlı ve Fındıklı köyünde, AK Parti’yi ve çalışmalarını halka anlatanÇakır ve Çaturoğlu’nu, çok sayıda vatandaşın sıcak ve samimi tavırlarıylakarşıladığı görüldü.

Çaturoğlu,çok olumlu tepkiler gösteren vatandaşlara teşekkür ederek başladığıkonuşmasında, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte başta eğitim, sağlık,ulaşım ve sosyal yardımlar olmak üzere birçok konuda önemli adımlarınatıldığını söyledi.

Dahayapacak çok işlerin olduğunu belirten Çaturoğlu, halkı şu şekildebilgilendirdi:

“Ben buyaşıma kadar elimden gelen her işi yaptım. Özellikle Belediye Başkanlığımdahiçbir köy ayrımı yapmadım. Hangi köyümüzün su, çakıl ihtiyacı varsa imkanlardahilinde yardımlarımız oldu. Bundan sonra çalışmalarımız Zonguldak’ta en büyüksorunumuz olan göçü durdurmak olacaktır. Bölgemize yatırımcıları çekeceğiz.Kendi vatandaşlarımızın yararına ne olması gerekiyorsa onu sağlamaya devamedeceğiz. 7 Haziran seçimleri çok önemli, sizlerin desteğiyle daha güçlüseçimlerden çıkmak noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Bazıları kafalarınızıkarıştırmaya çalışacaklar, TTK kapanacak gibi, bunlara asla itibar etmeyindeğerli vatandaşlar. Bölgemize daha yeni sektörler ekleyeceğiz. Ben sizlere sözveriyorum. Belediye başkanlığımda nasıl bölgemiz için mücadele ettiysem,milletvekilliğimde de birlik ve beraberlik içerisinde halkımız yararınabağımızı koparmadan çalışmalarımızı sürdüreceğim. Sizlerden bunun için güçlüdestek bekliyoruz.”

 

AKParti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, bu dönem seçimlerde hedeflerinin 4milletvekilini Ankara’ya göndermek olduğunu söyledi.

Muhalefettekibir milletvekilinin Ereğli’ye kazandıracağı bir şeyin olmayacağını belirtenÇakır, şunları söyledi:

“Bizlerne kadar güçlü ve sayısı fazla milletvekili çıkarttığımızda Ankara’da o kadargüçlü oluruz. Güneşe yakın durmak lazım, ısınmak lazım. Sizlerin desteğiylebizim hedefimiz en az dört milletvekili çıkartmak. 5 olsun. Ne kadar güçlüolursak, Ankara’dan o kadar fazla isteriz. Muhalefetteki bir milletvekilininEreğli’ye kazandıracağı hiçbir şeyi yok inanın. Onları da seviyorolabilirsiniz. Ankara’dan daha çok hizmet alabilmek adına sizlerden yoğun birdesteğinizi sandığa yansıtmanızı bekliyoruz. Bizim israf edecek, çöpe atacak,gereksiz yere yatırımız yok. Bizler insanlar kuyrukta çile çekmeden ilaçlarınıalacak dedik ve uygulattık. Buna benzer hayal denilenler gerçek oldu. Çok güzelişler çıkarttık.”

 

Köyziyaretlerinde vatandaşlar, verimli bir şekilde toplantı geçirdiklerini,Çaturoğlu ve Çakır’a sarılarak vedalaşmalarıyla gösterdiler.


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER