Kozlu CHP´den,Ereğli CHP´ye ziyaret

Kozlu CHP´den,Ereğli CHP´ye ziyaret

Kozlu CHP´den,Ereğli CHP´ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Parti Binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan,CHP Kozlu İlçe Başkanı Bank; “Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı olarak sizleri ziyaret etmek istedik. İlçe Başkanları olarak bizler İl örgütü çatısı altında birlikte çalışıyoruz ve tanışıyoruz. İlçe Yönetimlerimizin tanışıp, birlikte çalışmasını teşvik etmek ve Çalışmalarınızdan bilgiler almak istedik. Sizleri ve çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da örgütüm adına sizlere başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızdayız.” Dedi.

OCAKCI TEŞEKKÜR ETTİ

Kozlu İlçe Başkanı Bank ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Ereğli İlçe Başkanı Ocakcı, “Sizlere de göreviniz hayırlı olsun diyorum ve birlik ve beraberlik içerisinde partimizin daha iyi noktalara gelmesi adına elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inancım sonsuzdur. Bu çerçevede ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. CHP Kdz. Ereğli örgütü adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Yaklaşık bir saat süren ziyaret karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER