Mehmet Ali Şahin,Beni Başbakan gönderdi

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Kdz Ereğli’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Mehmet Ali Şahin,Beni Başbakan gönderdi




gundemeregli.com-AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Kdz Ereğli’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.Şahin ,Ereğli’deki ilk ziyaretini Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a gerçekleştirdi.Ardından Gülüç Büyük Anadolu Otel’e geçerek Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine seslenen Şahin ,”Bu ülkede gurur duyulacak birileri varsa bu halkımızdır, siyasilerin en zor anında yollarını açan onlara verdikleri destek ile demokrasiyi geliştiren halkımızdır bizler de halkımız ile gurur duyuyoruz. “dedi.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin Beraberinde Bölge milletvekilleriProf. Dr. Ercan Candan, Özcan Ulupınar ile birlikte Kdz Ereğli’de İlk olarak Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.Şahin,Kdz. Ereğli Belediyesi önünde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda köy ve mahalle muhtarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

Şahin, Başkan Uysal’ı seçim başarısından dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Önemli bir sorumluluk üstlendin. Ereğli’de belediye başkanlığı gibi bir sorumluluk omuzlarında. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Ereğli halkı uzun süredir beklenen hizmetlere, seninle kavuşacak. Bu anlamda Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hükümet olarak el birliği ile farkımızı seninle ortaya koyacağız, diye düşünüyorum. Ereğli’ye çağ atlatmak adına hep beraber bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluluk gereği çok çalışmak ve düşünülen projeleri hayata geçirmek zorundayız. Pek tabii ki belediye imkanlarını aşan konular da olacak. Bu konuda Merkezi Hükümet, ilgili bakanlıklar ve Milletvekillerimiz bu süreci yakından takip edecektir. Ben kendimi Zonguldak’ın fahri Milletvekili olarak görüyorum. Seçimlerden önce buraya geldiğimde, gerekeni söylemiştim. Dolayısıyla Ereğli ile ilgili sorumluluğumun bilincindeyim.“, şeklinde konuştu..

“UYSAL’DAN TEŞEKKÜR”

Şahin’in ziyaretinden onur ve mutluluk duyduğunun belirten Başkan Uysal da ziyaretteki konuşmasında “Sizleri Kdz. Ereğli Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdınız. Ben şahsım, belediye meclis üyesi arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına ziyaretinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Ereğli adına projelerimiz var. Vizyonumuz, Enerjimiz de var. Sizlerin vereceği desteklerle bizler; Ereğli’yi çok daha iyi noktalara getireceğiz”, dedi.

Uysal, Şahin’in, “Seçimlerden bu yana neler yaptınız?” sorusu üzerine de “Bizler Sayın Milletvekilim Ercan Candan başta olmak üzere, hep birlikte zoru başararak; belediyeyi kazandık. Göreve gelir gelmez de, projelerimizi hayata geçirmek adına adımlar atmaya başladık. Halkımız önümüzdeki günlerde yapılacakları daha net bir şekilde gözlemleyecek.”, ifadelerini kullandı.

Kdz Ereğli Belediyesi ziyaretinin ardından ,Gülüç Büyük Anadolu Otel’e geçerek Ereğli’de bulunan sivil toplum kuruluşları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a destek istedi.

“SİZLERİN HANGİ HİZMETİ BEKLEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR”

Karabük Milletvekilliği görevini sürdürdüğünü ve Karabük´ün Zonguldak´ın eski İlçesi olduğu hatırlatan Şahin, İşte şimdi de kendisi beni buraya, ´Zonguldak´a gitmeyi çok arzu ederdim ama 2 miting yapabiliyoruz dolayısıyla 40-45 olacak miting sayımız´ beni buraya kendi adına gönderdi, sizlere selamlarımı iletmemi istedi. Buraya defalarca geldiğini Zonguldak, Ereğli´yi çok iyi biliyor, Zonguldaklıların merkezi hükümetten hangi hizmetleri beklediğini burada hangi hizmetlerin yapıldığını hangi hizmetlerin yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini biliyorsunuz dedi.

“BU HÜKÜMETİMİZİN EREĞLİ´YE VERDİĞİ DEĞERİN NE KADAR OLDUĞUN GÖSTERGESİDİR”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan da ilçede önemli hizmetlerin Ak Parti iktidarı döneminde gerçekleştirildiğini hatırlatarak, Ereğli´de şuanda bir köprülü kavşak bitti,hastane bitti, 1.5 ay içerisinde başlıyoruz, Adliye sarayı bitti, yollarımız yapılıyor, unuttuğumuz bir çok hizmetler var. Kdz.Ereğli´de tarihinde görülmemiş bir şekilde 11 tane okul yaptırıyoruz. Bu hükümetimizin Ereğli´ye verdiği değerin ne kadar olduğun göstergesidir. Ereğli bunun karşılığını 30 Mart seçimlerinde verdi inşallah bu pazar günü de tarihinin en büyük desteğini gösterecektir. Halkımız elinden tutanı unutmaz, vefalıdır sözleri ile konuştu.

“CANDAN’A TEZAHHÜRAT”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Sivil Toplum Kuruluşları ile ve yaklaşık 1.5 saat geciken yemekli toplantı öncesi Anadolu Otel önünde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan tişörtleri ve sloganları ile Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Kalabalık grup Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan´a da tezahüratlarda bulundu. Yaşanan yoğunluk nedeni ile partililerin bir bölümü yemek yiyemedi.

“BEKLENENDEN FAZLA OY”

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 30 Mart Yerel seçimlerinden önce 23 Mart tarihinde Kepez Mahalle mitingine Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin´in katıldığını hatırlattı, 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, Ereğli´yi alın dediğiniz karşınıza Ereğli´yi almış olarak çıktık. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatımızın tüm organları ile gece gündüz demeden çalışıyor, Ereğli´de beklenenden daha fazla oy almayı hedefliyoruz dedi.

UYSAL´DAN BU İŞ BİTTİ SÖZÜ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ereğli´de Türkiye ortalamasının üzerinde oy çıkacağı sözünü verdiği konuşmasında şunları söyledi: Genel Başkan Yardımcım sizden Ereğli´ye 23 Mart Kepez Mitingine geldiğiniz zaman orada şu sözü söylemiştiniz Karadeniz Ereğli´de bu iş bitmiştir demiştiniz gerçekten o sözü söyledikten sonra bu iş bitti. Belediyede projelerimizden bahsettim, vizyonumu anlattım fakat bunların yeterli olmadığını gördüm. Hemen aklıma bir atasözü geldi anladım ki bizler dertleneceğiz, çabalayacağız, çok çalışacağız, pervane olacağız bu projeleri hayata geçirmek için. Projelerimize devlet eli değmez ise hiçbirini yapmamız mümkün değil. Karadeniz Ereğli´de hatta ilimizde Türkiye´de bu iş bitti. Bizler arkadaşlarımız ile meclis üyeleri ile partililerimiz ile köylerimizi mahallelerimizi beldelerimizi tek tek geziyoruz çalışıyoruz ve halk bize şunu söylüyor bu iş bitti, başka sohbetler yapalım diyorlar. Ereğli olarak Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy alacağımızın da sözünü burada veriyoruz

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILIYOR

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan da bölge halkının vefalı olduğunu kendisinin elinden tutana her zaman destek vereceğini vurguladı, ilçe genelinde yapılan yatırımlara dikkati çekti. Ereğli ilçesinin son 50 yılın miladını yaşadığını vurgulayan Candan, Ereğli´de şuanda bir köprülü kavşak bitti,hastane bitti, 1.5 ay içerisinde başlıyoruz, Adliye sarayı bitti, yollarımız yapılıyor, unuttuğumuz bir çok hizmetler var. Kdz.Ereğli´de tarihinde görülmemiş bir şekilde 11 tane okul yaptırıyoruz. Bu hükümetimizin Ereğli´ye verdiği değerin ne kadar olduğun göstergesi Ereğli bunun karşılığını verdi inşallah bu pazar tarihinin en büyük desteğini gösterecektir. Halkımız elinden tutanı unutmaz, vefalıdır. Bizim boynumuz eğilmeyecektir halkımız ahde vefasını yerine getirecektir. Belki 20-30 sene sonra belki bunlar bir tarih olacak, o günün zayıf adamı bugünün güçlü adımı bu ne zaman başladı 2002´den başladı kimin ile başladı AK Parti ile başladı bu kimin ile başladı Ak Parti´nin tüm kolları ile başladı. Bize düşen nedir bizi ayağa kaldıran dünya arenasında bizi bir ülke haline getiren Başbakanımıza Pazar günü gereğini yerine getirmek ve tüm gücümüzle çalışarak tüm zamanların en fazla oyunu almakla göndermektir. Zonguldak´ta ve Kdz.Ereğli´den özellikle istirham ediyorum sözleri ile konuştu.

ZONGULDAK´I ESKİ İLİMİZ OLARAK GÖRÜRÜZ

Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin halk oylaması ile yapılma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendisinin Zonguldak´ın fahri milletvekili olduğunu hatırlatan ve Karabük´ün Zonguldak´ın önceki ilçesi olduğunu hatırlatan Şahin konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bu ülkede gurur duyulacak birileri varsa bu halkımızdır, siyasilerin en zor anında yollarını açan onlara verdikleri destek ile demokrasiyi geliştiren halkımızdır bizler de halkımız ile gurur duyuyoruz. Bugün 2 nedenle Zonguldak´tayım. Birincisi biraz önce takdim eden arkadaşım bir sıfatımı eksik söyledi ben aynı zamanda Karabük Milletvekiliyim. Karabük, Zonguldak´ın eski ilçesi. 19 Yıl önce Zonguldak´tan ayrılarak il olmuş olmasına rağmen biz Karabüklüler olarak Zonguldak´ı hep eski vilayetimiz, İl´imiz olarak biliriz ve Zonguldak´lı kardeşlerimizi hemşehrimiz olarak görürüz. 23 Mart tarihinde Ereğli´ye geldiğimde bir ifadede bulunmuştum demiştim ki, ´kabul buyurursanız Mehmet Ali Şahin kardeşiniz hemşehriniz bundan sonra Zonguldak´ın fahri milletvekiliniz´ demiştim fahri milletvekiliniz olarak sizlerin arasındayım.

CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇECEK

Bugün Zonguldak´ta bulunmamın bugün Ereğli´de bu akşam burada yer almamın ikinci nedeni de önümüzdeki Pazar gün Türkiye´de ilk kez halkın oyları ile Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti´nin 12´nci Cumhurbaşkanını artık halk, millet seçecek. Türkiye bu noktaya kolay gelmedi. Türkiye Cumhurbaşkanını halkın seçmesi icap eden düzenlemeleri Anayasa değişikliklerini kolaylıkla gerçekleştirmedi, bir çok zorlukları aşarak Türkiye bu noktaya geldi. Hatırlayacaksınız 2007 yılı idi, iş başında bulunan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer Bey´in görev süresi dolmak üzereydi ve yerine Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni bir Cumhurbaşkanı seçmesi icap ediyordu. Cumhurbaşkanını meclis seçmesi gerekiyordu biz de kimi aday gösterelim kim Cumhurbaşkanı adayımız olsun diye istişarelerimiz yaptık bir grup toplantımızda Genel Başkanımız Başbakanımız kürsüye çıktı ve tüm kamuoyuna şu cümlelerle cumhurbaşkanı adayımızı tanıttı, ´Cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül kardeşimizdir´ dedi, hatırlayacaksınız.

“ORTAYA TEZ ATTI, MUHALEFET SAHİPLENDİ “

Meclis Başkanlığına bildirdik seçim zamanı geldi ve bir tartışma başladı. Yargıtay Cumhuriyet eski Başsavcısı Sayın Kanatoğlu bir tez ortaya attı. Dedi ki ´mecliste Cumhurbaşkanının seçimlerine başlayabilmek için toplantı yeter sayısının 367 olması lazım. Seçim turlarına başlamadan önce yoklamada 367 rakamı çıkmazsa o anda mecliste 367 milletvekili olmaz ise cumhurbaşkanlığı seçimlerine başlanamaz diye anayasada olmayan iç tüzükte olmayan bir tez ortaya attı. Bu başta Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere partilerce hemen benimsendi ve o sırada maalesef Türkiye´de yıllardır bu ülkede egemen olan vesayet rejimi devam ediyordu, askeri vesayet rejimi devam ediyor. Çünkü 11 Cumhurbaşkanının büyük bir çoğunluğu eski Genel Kurmay Başkanlarından olmuş Türkiye´de, darbelerden sonra da bu ülkede Cumhurbaşkanları hep eski Genel Kurmay Başkanları Cumhurbaşkanı olarak seçilmişti. Bu vesayetin askeri vesayetin sonucu idi.

“E-MUHTIRA OLAYI “

Abdullah Bey´in sayın Gül´ün Cumhurbaşkanı adayı olarak partimizce adayımız olarak açıklanmasının ardından Genel Kurmay bir gece internet sitesinde bir bildiri yayınladı, kamuoyunda bu bildiri e-muhtıra olarak algılandı. Orada özetle Abdullah Gül´ün Cumhurbaşkanlığına dolaylı olarak karşı çıkıyordu ve oradan çıkarılan sonuç şu idi Genelkurmay Başkanlığı eşi başörtülü olan bir Cumhurbaşkanı istemiyordu, bu anlama galen bir bildiri ile Abdullah Gül´ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına tavır almıştı. Biz Ak Parti olarak milletin iradesini her zaman korumayı onun emanetine sahip çıkmayı görev bilmiş olan bir kadro parti olarak bu bildiri karşısında geri adım atamazdık ve ertesi gün hükümet sözcümüz ve Adalet Bakanımız şimdiki Meclis Başkanımız Cemil Çiçek partimizin ve hükümetimizin cevabını açıkladı.

“GENELKURMAY BİR KURUMDUR “

Dedi ki, ´Genelkurmay Başbakanlığa bağlı bir kurumdur Anayasada, yasalarda görev ve sorumlulukları bellidir. Kimin cumhurbaşkanı seçileceğine Türkiye Büyük Millet Meclisi karar verir. Bunun dışındaki organların görevi yasa ve anayasal sınırlar içerisinde pozisyonunu korumak ve görevini en iyi şekilde yapmaktır. Böylece Genelkurmay´ın o bildirisine sivil irade olarak TBMM olarak hükümet olarak gereken cevap verilmiştir. Biz turlara başladık ilk turda 367 çıkmadı hemen Anayasa Mahkemesine gitti ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi. Anayasa Mahkemesi de 1 hafta geçmeden hemen ilk turu iptal etti. Baktı ki bu mecliste Cumhurbaşkanı seçimi oldukça zor oldukça bir şey yapmamız gerekiyor Cumhurbaşkanı mutlaka seçilecekti ama bundan sonra da halk seçmelidir millet seçmelidir bunun için anayasa değişikliğini yapalım millete de sunalım dedik. Anayasa değişikliğini yaptık Cumhurbaşkanı halkımız milletimiz tarafından seçilmesini ön gören anayasayı değiştirdik.

“ERKEN SEÇİM SÜRECİ “

Kasım´da yapılması gereken seçimi Temmuz´a aldık. Seçimleri yaptık milletimizin kendi hukukunu koruyan iradesine sahip çıkan kadrolarına nasıl sandıkta arka çıktığında 22 Temmuz´da bir gördük, yüzde 34,4 oy ile 3 Kasım 2002´de iktidara taşıdığı kadroları ve Ak Parti´yi yüzde 47´lere kadar çıkartarak ikinci kez iktidara taşıdı. Bizde hemen anayasal değişikliği halkın referandumuna sunduk ve bizde yüzde 69 oyla, ´evet bundan sonra cumhurbaşkanını biz belirleyeceğiz diyerek´ onay verdiniz. İşte o kararınızın ilk uygulamasını önümüzdeki pazar günü yapacağız. Biz seçeceğiz dediniz işte o seçim önümüzdeki Pazar günü. Bu Türkiye için son derece önemli bir seçimdir. Türkiye´nin geleceği ile ilgili son derece önemli bir adımdır, artık Türkiye´de demokrasi daha da gelişmiştir olgunlaşmıştır, kapsayıcı bir hal almıştır ve demokrasi akımından bir merhale daha kat etmiştir. İnşallah büyük bir olgunluk içerisinde sandığa gideceğiz ve Türkiye Cumhuriyetinin 12.´nci cumhurbaşkanını seçeceğiz ve böylece inşallah 12´den vurarak Türkiye´nin geleceğini aydınlatacağız. Biz Ak Parti olarak kimin cumhurbaşkanı adayı gösterelim bu sorunun cevabını tespit edebilmek için gerçekten çok geniş istişareler yaptık. Teşkilatımıza sorduk, ilçe başkanlarımıza, il başkanlarımıza, milletvekillerimize büyük kongre delegelerimize sorduk, ´Ne düşünüyorsunuz, Ak Parti´nin göstereceği cumhurbaşkanı kim olmalıdır?´ geniş bir istişare ağı içerisinde adayımızı belirlemeyi yeğledik, yüzde 90´ın üzerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan´ın gösterilmesi benimsendi.

ONUR, ŞEREF DUYDUM

Biz de TBMM grubu olarak Ak Partinin 313 milletvekili olarak imzalarımızla Genel Başkanımız, Başbakanımızı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstererek TBMM Başkanlığına sunduk ve cumhurbaşkanı adayımızın kim olacağını ve bunun açıklanacağı toplantı Ankara´da, Ankara Ticaret Odası´nın salonlarında gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı adayımızın dünya ve Türk kamuoyuna duyurulması görevi ve sorumluluğu da bu kardeşinize verildi. Bu benim için büyük bir onur, şereftir. Bende bu onuru ve şerefi taşıyarak Ak Parti´nin Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladım. Onu ilk açıklayan bir kardeşiniz olarak bundan gurur duyuyorum. Ancak ben genel başkanımız, başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasını kendi adıma açıklamadım sizler adına açıkladım. Bir Karabük milletvekili olarak Zonguldak´ın fahri milletvekili olarak açıkladım, Recep Tayyip Erdoğan sadece benim adayım değildir sizlerin de adayıdır.

BENİ BAŞBAKAN GÖNDERDİ

Adayımıza sahip çıkacağız Pazar günü. Genel Başkanımız da biz çocuk yıllarında bir ve beraber büyüdük, beraber okuduk daha sonraki dönemlerde hep birlikte olduk talebe birliğinde birlikte hizmetler ettik ve daha sonra da tüm siyasi hayatımızda hep birlikte olduk. İşte şimdi de kendisi beni buraya, ´Zonguldak´a gitmeyi çok arzu ederdim ama 2 miting yapabiliyoruz dolayısıyla 40-45 olacak miting sayımız´ beni buraya kendi adına gönderdi, sizlere selamlarımı iletmemi istedi. Buraya defalarca geldiğini Zonguldak, Ereğli´yi çok iyi biliyor, Zonguldaklıların merkezi hükümetten hangi hizmetleri beklediğini burada hangi hizmetlerin yapıldığını hangi hizmetlerin yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini biliyorsunuz. 10 Ağustos tarihinde sandığa gittiğinizde Cumhurbaşkanı adaylarını şöyle bir kafanızda teraziye oturtun, bu ülke için hangi aday ne yapmıştır, hangi hizmetleri ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanı seçildiğinde Zonguldak´tan bir heyet Çankaya Köşküne gittiğinde siz daha konuşmadan, ´Filyos Projesi ne oldu?´ diye soracak bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç var. Ereğli´de hizmetler nasıl gidiyor diye soracak bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç var. Bu Recep Tayyip Erdoğan´dan başkası değildir.

SORUNLARI İYİ BİLEN BİR CUMHURBAŞKANI

Türkiye´nin sorunlarını bilen 12 yıldır bu sorunları içerisinde yetişen bir bir çözerek gelmiş bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bu Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye´nin geleceği için pazar günü yapılacak olan seçimler son derece önemlidir. Ak Parti olarak tek başına iktidardayız, Türkiye´de 12 yıldır süren bir siyasi istikrar var. Buna bağlı ekonomik istikrar var Türkiye gelişiyor, büyüyor her alanda geçmişle kıyasladığımızda önemli adımlarla geleceğe doğru yürüyor. İnşallah önümüzde yapılacak milletvekili seçimlerinden sonra da ananızın Ak sütü gibi helal oylar ile Ak Parti önemli bir zaferi de yaşayacak ve Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti iktidarı ile frekansları tutan bir Cumhurbaşkanı olarak, hizmet anlayışı tutan bir Cumhurbaşkanı olarak Türkiye´yi 2023 yılına hep birlikte taşıyacağız. Böylece Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye´yi 2023 yılında Türkiye´nin en hızlı kalkınmış gelişmiş 10 ülkesi arasına sokacağız, hedefimiz bu. Genel Başkanından mahalle, köy temsilcisine kadar bir tek hedefimiz var milletimize hizmet etmek ve hay allah razı olsun şu sorunlar vardı bu problemleri çözdüler biz onlara inanıyoruz Allah bunlardan razı olsun duası almaktır. Cumhurbaşkanına talip olarak anla anlayış ile talip olmuştur Genel Başkanımız, Başbakanımız. Ben bugün 4 ilçeye gittim, 3 beldeye gittim Zonguldak merkeze uğradım ne gördüm buralarda gördüğüm Pazar günü inşallah tüm Türkiye´de olduğu gibi Zonguldak´ta açık ara sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum, halkın seçeceği ilk cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı makamında da ülkemize vatanımıza en hayırlı hizmetleri yaparak imza atmış olacaktır. Çünkü kendisi sadece ünvan değiştiriyor, seçildiği takdirde. Başbakanlık ünvanı yerine Cumhurbaşkanlığı ünvanı, bunların hepsi de hizmet makamlarıdır. Dolayısıyla bu ülkeye hizmete her şart altında devam edeceğiz dedi.

“KARABÜKSPOR´U KUTLADI “

Şahin konuşması sırasında kürsüye konulan notu da okuyarak, Karabük´lü hemşehrilerimiz olarak Karabükspor´un Norveç´de bir maçı vardı rakibi ile gollü berabere kalarak tur atlamış, Karabükspor aynı zamanda buranın da takımıdır. O nedenle Karabükspor´u yöneticilerini teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ediyorum sözleri ile başarısını kutladı. Şahin daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER