MHP Gülüç Kadın kollarından kutlu doğum programı

Yaptığı Etkinlik ve çalışmalarla adından sıkca söz ettiren Çiğdem Yıldırım Başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç kadın kolları ,Kutlu doğum haftası dolayısıyla mevlid-i şerif okuttu.

MHP Gülüç Kadın kollarından  kutlu doğum programı

Yaptığı Etkinlik ve çalışmalarla adından sıkca söz ettiren Çiğdem Yıldırım Başkanlığındaki  Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç kadın kolları ,Kutlu doğum haftası dolayısıyla mevlid-i şerif okuttu.Gülüç Belde Teşkilatı binasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına MHP Gülüç Kadın kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ,Alaplı Kadın kolları başkanı Şerife Oktay ve yönetimi ile birlikte çok sayıda partili bayan katıldı.

MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım, Mevlid-i şerif programına katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in(S.A.V.)bizlere sunduğu şefkat ve merhamet vurgusunun tüm yaralara merhem olması tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkatin hayatın her alanında etkin kılmamız temennisi ile tüm İslam aleminin Kutlu doğum haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım” dedi.

Ayrıca böylesine mübarek bir günde kendilerini yalnız bırakmayan MHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay ve yönetimine teşekkür eden Yıldırım, Gülüç MHP Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz’inde mesajını okuyarak, Sayın Belde Başkanım Atilla Tarık Semiz’de kutlu doğum haftası dolayısıyla  yayımladığı mesajında , Tüm İslam Aleminin Kutlu doğum haftasını tebrik ediyordedi.
 
 
 
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER