MHP´NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYAN

MHP´NİN  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYAN
gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları´ndan uzun yıllardır siyaset yapan Hülya Akdeniz, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan´ın da katıldığı toplantıda, Kilimli´de belediye başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı.
MHP olarak parti içi yönetim kademelerinde kadın üyelere önem verdiklerini, 30 Mart 2004 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kadın adaylara da görev vereceklerini ifade eden MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Kilimli´de belediye başkanlığına aday olan Hülya Akdeniz´in düzenlediği basın toplantısına katıldı. Başkan Ayan, “Bugün MHP Zonguldak teşkilatları 8 ilçesinden 2. olan Kilimli ilçesi belediye başkan adayını kamuoyuna duyurmak için bir araya geldik. Yerel seçimlerde kadın arkadaşlarımıza yer vereceğimizi ve erkek egemen bir görüntüyü kırmak istediğimizi belirtmiştik. Kadınlarımızın da siyasi hayatta yer almaları için bir çağrı yapmıştık. Bu çağrımıza ilk cevap Gökçebey ilçemizden geldi. Nurşen Yılmaz hanımefendi 1.5 ay önce yola çıktı. Zonguldak siyasetine yön veren Kilimli bize göre merkez ilçe kadar önemli bir yerdir. Kilimli´de son dönemde bize göre bir belediyecilik anlayışı maalesef olmamıştır. Orada çekişmeler ve kırgınlıklar olmuş ve bugünlere gelmiştir. Kilimli´den yaklaşık 3 bin insanımızın Soma, Tekirdağ gibi başka vilayetlere göç ettiğini görüyoruz. Zonguldak’ın ve Kilimli´nin kaderi bu olmamalıdır. Her zaman söylediğimiz gibi Zonguldak MHP ile büyüyecektir. Şunu ifade etmek isterim ki: Kilimli´de Hülya Hanım´ın alacağı oylar Kilimli halkının kendi düşüncesinin oyları olacak. Kilimli halkı huzur arıyorsa, bir belediyecilik hizmeti arıyorsa bu Hülya Hanım´ın alacağı oy ile paralel olacaktır. İnşallah 30 Mart saat 18.00’de sandık sonuçları belli olduğunda Hülya Hanım Kilimli belediye başkanıdır. MHP daha sözünü söylemedi! Bu bir süreçtir; kaybeden Zonguldak halkıdır, kim ne derse desin. Zonguldak’ta siyaset terzileri şunu bilmelidir ki, artık onların istediği bir biçimde bir Zonguldak şekillenmeyecek. Biz Kilimli halkına diyoruz ki alternatifsiz değilsiniz, Hülya Hanım hizmetinizdedir. Yapmış olduğumuz çağrılarımıza kulak verdiğinden ve cesaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Kilimli ilçe belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hülya Akdeniz ise, 1974 Zonguldak doğumlu olduğunu, halen Halkla İlişkiler ve Tanıtım son sınıfta öğrenimine devam ettiğini söyledi. Siyasi hayatına 1999 seçimlerinde MHP´de kadın kollarında başladığını ve aktif görev aldığını anlatan Akdeniz, Ben Kilimli´de çok iyi şeyler olacağına inanıyorum. İlçemizin kendisine yakışır hizmetlere ve huzura ihtiyacı var. Kilimli kavgalardan, çekişmelerden bıktı. Artık bunların son bulmasını istiyorum. En iyi ve adaletli hizmeti vereceğimi düşünüyorum. Çok onurlu bir göreve talip oldum il başkanıma ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra konuşma yapan MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner da, “Bizler de kadın kolları olarak Hülya Hanım´a gösterdiği medeni cesaretinden dolayı kutluyoruz. Her zaman destekçisiyiz, aynı desteği Kilimli Halkından ve bayanlarından bekliyoruz bu dönemde tercihlerini MHP den yana kullanmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER